Design magasin
Design magasin
Espressomaskine

Lavazza Tiny

Espressomaskine En lille, venlig espressomaskine, der bringer autentisk italiensk kaffeoplevelse til dit hjem. Designet er med glæde Middelhavet - sammensat af grundlæggende formelle byggesten - der fejrer farver og anvender Lavazzas designsprog i overflader og detaljer. Hovedskallen er lavet af et stykke og har bløde, men præcist kontrollerede overflader. Den centrale kam tilføjer en visuel struktur, og frontmønsteret gentager det horisontale tema, der ofte findes på Lavazza-produkter.

Sofa

Gloria

Sofa Design er ikke kun en ekstern form, men det er også en undersøgelse af den indre struktur, ergonomi og essensen af et objekt. I dette tilfælde er formen en meget stærk komponent, og det er det snit, der er givet til produktet, der giver det dets særpræg. Fordelen ved Gloria har styrken til at være 100% tilpasning, tilføje forskellige elementer, materialer og finish. Den store særegenhed er alle de ekstra elementer, der kan tilføjes med magneterne på strukturen, hvilket giver produktet hundreder af forskellige former.

Glasvase

Jungle

Glasvase Inspireret af naturen er forudsætningen for Jungle-glasskollektionen at skabe genstande, der får deres værdi af kvalitet, design og materiale. Enkle former afspejler mediets ro, mens de samtidig er vægtløse og stærke. Vaser er mundblæst og formet for hånd, underskrevet og nummereret. Rytmen i glasfremstillingsprocessen sikrer, at hvert objekt i Jungle Collection har et unikt farvespil, der efterligner bevægelsen af bølger.

Vase

Rainforest

Vase Rainforest vaser er en blanding af 3D-designede former og traditionel skandinavisk steamstick-teknik. De håndformede stykker har ekstremt tykt glas med vægtløst flydende stænk af farve. Den studiolavede kollektion er inspireret af naturens kontraster, og hvordan den skaber harmoni.

Belysning

Thorn

Belysning I tro på, at det er muligt at vokse og differentiere organiske former i naturen uden at forstyrre deres struktur og udtryk ved tilfældigheder, og at mennesker har en instinktiv tilhørighed til naturlige former, sagde Yılmaz Dogan, at mens han designede Thorn, ville han reflektere vækst med former, der efterligne naturen uden nogen dimensionsbegrænsning i belysningen. Thorn, som er en kilde til inspiration for en naturlig gren af Thorn; vokser i en tilfældig struktur og danner naturlig, opfylder forskellige behov og har ingen størrelsesbegrænsning som et godt lysdesign.

Bord

Patchwork

Bord Yılmaz Dogan, der startede med ideen om, at forskellige industrielle materialer kunne bruges sammen på et bordbakke, sagde, at han designet en fleksibilitet på dit skrivebord, at du kan foretage ændringer for at tilpasse dig forskellige trends til enhver tid. Med det fuldstændigt brudbare design er Patchwork et dynamisk design, der let kan tilpasses forskellige rum som spisestue og mødeborde.