Design magasin
Design magasin
Skammel

Ane

Skammel Ane-skammelen har solide trælister af træ, der ser ud til at flyde harmonisk, men alligevel uafhængigt af træbenene, over stålrammen. Designeren siger, at sædet, der er håndlavet i certificeret miljøvenligt træ, er dannet gennem den unikke anvendelse af flere stykker af en form af træ placeret og skåret på en dynamisk måde. Når du sidder på skammel, er den svage stigning i vinklen bagpå og afrullingsvinklerne på siderne færdig på en måde, der giver en naturlig, behagelig siddeposition. Ane-skammelen har lige den rigtige grad af kompleksitet til at skabe en elegant finish.

Kaffesæt

Riposo

Kaffesæt Designet af denne tjeneste blev inspireret af to skoler i det tidlige 20. århundrede, den tyske Bauhaus og den russiske avantgarde. Streng lige geometri og gennemtænkt funktionalitet svarer fuldt ud til ånden i manifestationerne fra disse tider: "hvad der er praktisk er smukt". Samtidig efter moderne trends kombinerer designeren to kontrastmaterialer i dette projekt. Klassisk hvidt mælkeporcelæn suppleres med lyse låg lavet af kork. Designets funktionalitet understøttes af enkle, praktiske håndtag og formens generelle anvendelighed.

Møbler Plus Ventilator

Brise Table

Møbler Plus Ventilator Brise Table er designet med en følelse af ansvar for klimaændringer og et ønske om at bruge fans i stedet for klimaanlæg. I stedet for at blæse stærk vind koncentrerer den sig om at føle sig kølig ved at cirkulere luften, selv efter at have slået klimaanlægget ned. Med Brise Table kan brugerne få noget brise og bruge det som et sidebord på samme tid. Det gennemsyrer også miljøet godt og gør pladsen smukkere.

Sofabord

Cube

Sofabord Designet er inspireret af de geometriske skulpturer af Golden Ratio og Mangiarotti. Formen er interaktiv og giver brugeren forskellige kombinationer. Designet består af fire sofaborde i forskellige størrelser og en puf, der er foret rundt om terningen, som er et lyselement. Elementerne i designet er multifunktionelle for at imødekomme brugerens behov. Produktet fremstilles med Corian-materiale og krydsfiner.

Skammel

Ydin

Skammel Ydin skammel kan monteres af dig selv uden brug af specialværktøjer takket være et simpelt sammenlåsningssystem. De 4 identiske fødder er placeret i ingen særlig rækkefølge, og betonsædet, der fungerer som nøglestenen, holder alt på plads. Fødder fremstilles med skrottræ fra en trappefabrikant, let bearbejdet ved hjælp af traditionelle træbearbejdningsteknikker og til sidst olieret. Sædet er simpelthen støbt i en varig fiberforstærket UHP-beton. Kun fem dissocierbare dele, der skal være fladpakket og klar til at blive sendt til slutkunderne, er et andet bæredygtighedsargument.

Kølet Ostevogn

Coq

Kølet Ostevogn Patrick Sarran skabte Coq-ostevognen i 2012. Mærkeligheden ved denne rullende genstand vekker diners nysgerrighed, men gør ingen fejl, dette er primært et arbejdsredskab. Dette opnås ved hjælp af en stiliseret lakeret bøgstruktur toppet af en cylindrisk rødlakkert cloche, som kan hænges ved siden for at afsløre et udvalg af modne oste. Brug af håndtaget til at flytte vognen, åbne kassen, skubbe brættet ud for at skabe plads til pladen, dreje denne skive for at skære dele af ost. Tjeneren kan udvikle processen til et lille stykke performancekunst.