Design magasin
Design magasin
Vinglas

30s

Vinglas 30'ers vinglas fra Saara Korppi er især designet til hvidvin, men det kan også bruges til andre drikkevarer. Det er lavet i en varm butik ved hjælp af gamle glasblæsningsteknikker, hvilket betyder, at hvert stykke er unikt. Saaras mål er at designe glas af høj kvalitet, der ser interessant ud fra alle vinkler og, når den er fyldt med væske, giver lyset mulighed for at reflektere fra forskellige vinkler, hvilket giver ekstra glæde ved at drikke. Hendes inspiration til 30'erne Vinglas stammer fra hendes tidligere 30'erne Cognac Glass-design, begge produkter der deler formen på koppen og legenheden.

Tæppe

Hair of Umay

Tæppe Fremstillet i gammel nomadisk teknik, beskyttet af UNESCOs liste over immateriel kulturarv med behov for presserende opbevaring, og dette tæppe bringer det bedste ud af uld på grund af gradient uld nuancer og fin håndsøm, der skaber volumetrisk struktur. Dette tæppe er 100 procent håndlavet og er lavet af naturlige nuancer af uld plus gullig tone farvet med løgskal. En gylden tråd, der går gennem tæppet, giver en erklæring og minder om håret, der frit flyder i vinden - hår fra nomadiske gudinde Umay - beskytter af kvinder og børn.

Kaffemaskine

Lavazza Desea

Kaffemaskine En venlig maskine designet til at tilbyde den komplette pakke med italiensk kaffekultur: fra espresso til autentisk cappuccino eller latte. Berøringsgrænsefladen arrangerer valgene i to separate grupper - en til kaffe og en til mælk. Drikkevarer kan tilpasses med boost-funktioner til temperatur og mælkeskum. Nødvendig service vises i midten med oplyste ikoner. Maskinen leveres med et dedikeret glaskrus og anvender Lavazzas formsprog med kontrolleret overflade, raffinerede detaljer og særlig opmærksomhed på farver, materialer & amp; Afslut.

Kaffemaskine

Lavazza Idola

Kaffemaskine En perfekt løsning for kaffeelskere, der leder efter ordentlig italiensk espressooplevelse derhjemme. Den berøringsfølsomme brugergrænseflade med akustisk feedback har fire valg og en temperaturforstærkningsfunktion, der tilbyder en skræddersyet oplevelse til enhver smag eller enhver lejlighed. Maskinen angiver manglende vand, en beholder med fuld kapsel eller nødvendigheden af afkalkning gennem yderligere belyste ikoner, og dryppebakken kan let justeres. Designet med sin åbne ånd, kvalitetsoverflade og sofistikerede detaljer er en udvikling af Lavazzas etablerede formsprog.

Espressomaskine

Lavazza Tiny

Espressomaskine En lille, venlig espressomaskine, der bringer autentisk italiensk kaffeoplevelse til dit hjem. Designet er med glæde Middelhavet - sammensat af grundlæggende formelle byggesten - der fejrer farver og anvender Lavazzas designsprog i overflader og detaljer. Hovedskallen er lavet af et stykke og har bløde, men præcist kontrollerede overflader. Den centrale kam tilføjer en visuel struktur, og frontmønsteret gentager det horisontale tema, der ofte findes på Lavazza-produkter.