Design magasin
Design magasin
Badeværelser Showroom

Agape

Badeværelser Showroom For at skelne fra almindeligt udstillingsrum definerer vi dette rum som en baggrund, der kan fremhæve skønheden i varen. Ved denne definition ønsker vi at skabe et tidspunkt, hvor varen spontant kan skinne sig selv. Vi opretter også en tidsakse, der viser hvert produkt, der viste i dette rum, blev lavet fra forskellige tidspunkter.

International Skole

Gearing

International Skole Den konceptuelle cirkelform af International School of Debrecen symboliserer beskyttelse, enhed og samfund. De forskellige funktioner ser ud som tilsluttede gear, paviljonger på en snor anbragt på en bue. Fragmenteringen af rum skaber en række samfundsområder mellem klasseværelserne. Den nye rumoplevelse og den konstante tilstedeværelse af naturen hjælper de studerende i kreativ tænkning og manifestere deres ideer. Stierne, der fører til offsite-uddannelseshaver og skoven afslutter cirkelkonceptet og skaber en spændende overgang mellem det byggede og naturlige miljø.

Privat Bolig

House L019

Privat Bolig I hele huset blev det brugt et enkelt, men sofistikeret materiale- og farvekoncept. Hvide vægge, trægæggulve og lokal kalksten til badeværelser og skorstene. Den præcist udformede detaljer skaber en atmosfære af følsom luksus. Præcist sammensatte udsigter bestemmer det frit flydende L-formede opholdsrum.

Kontor

Studio Atelier11

Kontor Bygningen var baseret på en "trekant" med det stærkeste visuelle billede af den originale geometriske form. Hvis du ser ned fra et højt sted, kan du se i alt fem forskellige trekanter Kombinationen af trekanter i forskellige størrelser betyder, at "menneske" og "natur" spiller en rolle som et sted, hvor de mødes.

Bolighus

Tei

Bolighus At et komfortabelt liv efter pensioneringen, der får mest ud af bakkerne, realiseres ved en stabil design på en sædvanlig måde blev meget værdsat. At indtage et rigt miljø. Men denne gang er ikke villaarkitektur, men personlige boliger. Derefter begyndte vi at lave struktur baseret på, at det er i stand til at tilbringe det sædvanlige liv komfortabelt uden urimelighed over hele planen.

Indre Fællesarealer

Highpark Suites

Indre Fællesarealer Highpark Suites Common Area udforsker den sømløse integration af urbane Gen-Y-livsstiler med grøn livsstil, forretning, fritid og samfund. Fra wow-faktorlobbyer til skulpturelle himmelbaner, funktionshaller og funky mødelokaler er disse rekreationsområder designet til beboere at bruge som en forlængelse af deres hjem. Inspireret af sømløs indendørs udendørs ophold, fleksibilitet, interaktive øjeblikke og en palet af byfarver og teksturer skubbede MIL Design grænserne for at skabe et unikt, bæredygtigt og holistisk samfund, hvor alle rum har beboerne og det tropiske miljø i tankerne