Design magasin
Design magasin
Morsomt Hus Til Børn

Fun house

Morsomt Hus Til Børn Dette bygningsdesign er beregnet til børn at lære og lege, som er et helt sjovt hus fra en super far. Designer kombinerede sunde materialer og sikkerhedsformer for at skabe et vidunderligt og interessant rum. De forsøgte at skabe et behageligt og varmt børns legehus og forsøgte at intensivere forholdet mellem forældre og barn. Klienten fortalte designer at nå 3 mål, som var: (1) naturlige og sikkerhedsmaterialer, (2) gøre børn og forældre glade og (3) nok lagerplads. Designer fandt en enkel og klar metode til at nå målet, som er hjemme, selve starten på børnenes plads.

Interiørhus

Spirit concentration

Interiørhus Hvad er en plads til et hus? Designer mener, at designet kommer fra kravene fra ejeren og når sjælen til rummet. Derfor navigerede designeren deres formål med rummet af det dejlige par. Begge ejer elsker materialerne og designløsningen i forhold til japansk kultur. For at repræsentere minderne mellem deres sind besluttede de at bruge forskellige træstrukturer til at skabe et sjælhus. Derfor udgjorde de 3 konsensusmål for dette ideelle hus, som var (1) Rolig atmosfære, (2) Fleksible og charmerende offentlige rum og (3) komfortable og usynlige private rum.

Hus Til Minder

Memory Transmitting

Hus Til Minder Dette hus formidler billederne af hjemmet ved træbjælker og den forskudte stak hvide mursten. Lyset går fra rummet med hvide mursten rundt om i huset, hvilket skaber en speciel atmosfære for kunden. Designeren bruger flere metoder til at løse begrænsningerne i denne bygning til klimaanlæg og opbevaringspladser. Bland også materialerne med klientens hukommelse og præsenter en varm og elegant æstetik gennem strukturen, der forbinder den unikke stil i dette hus.

Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus til at præsentere den unikke livsstil hos værtinde, som er en grafisk designer og en iværksætterhjem. Designeren præsenterer naturlige materialer for at illustrere værtindens præferencer og bevare blanke områder for at udfylde familiemedlems ting. Køkkenet er centrum af huset, specielt designet en surround-udsigt til værtinde og sørg for at forældrene kan se hvor som helst. Huset er udstyret med sømløst hvidt granitgulv, italiensk mineralmaling, gennemsigtigt glas og hvidt pulverbelægning for at afsløre de elegante detaljer i materialerne.

Interiørhus

Warm loft

Interiørhus Et hus i industriel stil med varme materialer. Dette hus forbereder flere funktioner for klienter til at fremme livskvaliteter. Designeren forsøgte at forbinde rørene til hvert rum og kombinerede træ-, stål- og ENT-rør for at illustrere historien om kundernes liv. Ikke det samme med almindelig industriel stil, og dette hus indtaster kun få farver og forbereder masser af opbevaringspladser.

Omklædningsrum

Sopron Basket

Omklædningsrum Sopron Basket er et professionelt kvindebasketboldhold med base i Sopron, Ungarn. Da de er et af de mest succesrige ungarske hold med 12 nationale mesterskabs cups og opnår andenpladsen i Euroleague, besluttede klubledelsen at investere i et nyt omklædningsrumkompleks for at have en ret prestigefyldt facilitet til klubbens navn, der passer til spillerens behov bedre, motiver dem og fremme deres enhed.