Design magasin
Design magasin
Bærbar Enhed Med Multifunktion

Along with

Bærbar Enhed Med Multifunktion Projektet giver en bærbar livsoplevelse for den udendørs skare, der hovedsageligt er opdelt i to dele: hovedkroppen og moduler, der kan ændres. Hovedkroppen inkluderer opladnings-, tandbørste- og barberingsfunktioner. Tilbehør inkluderer tandbørste og barberhoved. Originalen inspiration til produktet kom fra folk der elsker at rejse og har deres bagage rodet eller mistet, så den bærbare, alsidige pakke blev produktet positionerer. Nu elsker mange at rejse, så bærbare produkter er ved at blive valget. Dette produkt er i overensstemmelse med markedets efterspørgsel.

Katteseng

Catzz

Katteseng Ved design af Catzz katteseng blev inspiration hentet fra både katte og ejere behov og behovet for at forene funktion, enkelhed og skønhed. Mens de observerede katte, inspirerede deres unikke geometriske træk den rene og genkendelige form. Nogle karakteristiske adfærdsmønstre (f.eks. Ørebevægelse) blev indarbejdet i kattens brugeroplevelse. Også med tanke på ejere var målet at skabe et møbel, de kunne tilpasse og med stolthed kunne vise. Desuden var det vigtigt at sikre let vedligeholdelse. Alt det slanke, geometriske design og den modulære struktur muliggør.

Luksusmøbler

Pet Home Collection

Luksusmøbler Pet Home Collection er et kæledyrsmøbel, udviklet efter en opmærksom observation af firebenede venners adfærd i hjemmet. Designkonceptet er ergonomi og skønhed, hvor velvære betyder den balance, som dyret finder i sit eget rum indenfor hjemmemiljøet, og design er tænkt som en kultur for at leve i selskab med kæledyr. Et omhyggeligt materialevalg understreger hvert enkelt møbels former og funktioner. Disse genstande, der besidder autonomi af skønhed og funktion, tilfredsstiller kæledyrsinstinkter og de æstetiske behov i hjemmet.

Kæledyrsbærer

Pawspal

Kæledyrsbærer Pawspal Pet Carrier sparer energien og hjælper kæledyrets ejer med at levere hurtigt. For designkonceptet Pawspal kæledyrsbærer inspireret af Space Shuttle, som de kan tage deres dejlige kæledyr hen til, hvor som helst de vil. Og hvis de har et kæledyr mere, kan de placere et andet på toppen og vedhæfte hjulene forneden for at trække bærere. Udover det har Pawspal designet med intern ventilationsventilator for at være behagelig for kæledyr og nem at oplade den med USB C.

Øjeblikkelig Naturlig Læbeforstørrelsesenhed

Xtreme Lip-Shaper® System

Øjeblikkelig Naturlig Læbeforstørrelsesenhed Xtreme Lip-Shaper® System er verdens første klinisk beviste, sikre kosmetiske læbeudvidelsesenhed til hjemmebrug. Den bruger en 3.500-årig kinesisk 'cupping' -metode - med andre ord sugning - kombineret med avanceret lip-shaper-teknologi til kontur og forstørrelse af læberne med det samme. Designet skaber betagende en-lobet og dobbelt-lobet underlæbe ligesom Angelina Jolie. Brugere kan forbedre over- eller underlæben separat. Designet er også bygget til at hæve buerne i Cupido's bue, udfylde læbehuller for at løfte hjørnerne af den aldrende mund. Velegnet til begge køn.

Sukkercubes

Two spoons of sugar

Sukkercubes At have te eller drikke kaffe er ikke kun til at slukke en gang tørst. Det er en ceremoni med hengivenhed og deling. Det kan være så let at tilføje sukker til din kaffe eller te, som du husker romertalene! Uanset om du har brug for en enkelt ske sukker eller en to eller tre, er du bare nødt til at vælge et af de tre tal, der er lavet af sukker, og pop det i din varme / kolde drikke. En enkelt handling, og dit formål er løst. Ingen ske, ingen måling, det bliver så enkelt.