Design magasin
Design magasin
Kanelrulle Med Honning

Heaven Drop

Kanelrulle Med Honning Heaven Drop er en kanelrulle fyldt med ren honning, der bruges sammen med te. Ideen var at kombinere to fødevarer, der bruges separat og fremstille et helt nyt produkt. Designerne blev inspireret af kanelrullens struktur, de brugte dens rulleform som en beholder til honning og for at pakke kanelruller brugte de bivoks til at isolere og pakke kanelruller. Det har egyptiske figurer afbildet på dens overflade, og det er fordi egypterne er de første mennesker, der indså vigtigheden af kanel og brugte honning som en skat! Dette produkt kan være et symbol på himlen i dine tekopper.

Mad

Drink Beauty

Mad Drik Skønhed er som en smuk juvel, som du kan drikke! Vi lavede en kombination af to genstande, der blev brugt separat med te: Rockcandies og citronskiver. Dette design er fuldstændig spiseligt. Ved at tilføje citronskiver til rock candy's struktur bliver dens smag utroligt bedre og fødevareværdien øges på grund af citrons vitaminer. Designerne udskiftede simpelthen de pinde, som rock candy krystaller blev holdt til med en skive tørret citron. Drink Beauty er et komplet eksempel på moderne verden, der bringer skønhed og effektivitet sammen.

Drikke

Firefly

Drikke Dette design er en ny cocktail med Chia, hovedtanken var at designe en cocktail, der har flere smagsfaser. Dette design leveres også med forskellige farver, der kan ses under sort lys, hvilket gør den velegnet til fester og klubber. Chia kan absorbere og reservere enhver smag og farve, så når man laver en cocktail med Firefly, kan opleve forskellige smag trin for trin. Ernæringsværdien af dette produkt er højere sammenlignet med andre cocktails, og det er alt sammen på grund af Chias høje ernæringsværdi og lave kalorier . Dette design er et nyt kapitel i historien om drinks og cocktails.

Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook kapsel, er en kapsel med en række naturlige ingredienser, og den er designet til at ryge mad og skabe forskellige smag og dufte. De fleste mennesker tror, at den eneste måde at gøre mad røget på er ved at brænde forskellige træsorter, men sandheden er, at du kan gøre din mad røget med masser af materialer og skabe en helt ny smag og duft. Designerne indså smagsforskellene i hele verden, og det er derfor, at dette design er fuldstændigt fleksibelt, når det gælder spørgsmålet om anvendelighed i forskellige regioner. Disse kapsler findes i blandede og enkelte ingredienser.

Krøllejern

Nano Airy

Krøllejern Det nano luftige krøllejern bruger en innovativ negativ ion-teknologi. Holder glat struktur, blød skinnende krøll i lang tid. Curlingrøret har gennemgået en nano-keramisk belægning, føles meget glat. Det krøller håret ømt og hurtigt med den varme luft i de negative ioner. Sammenlignet med krøllejern uden luft kan du afslutte i en blødere hårkvalitet. Produktets grundfarve er blød, varm og ren mat hvid, og accentfarven er lyserød guld.

Glattejern

Nano Airy

Glattejern Det Nano luftige glatjern kombinerer nano-keramiske belægningsmaterialer med innovativ negativ jernteknologi, der bringer håret forsigtigt og slankt hurtigt i lige form. Takket være magnetsensoren øverst på hætten og kroppen, slukkes enheden automatisk, når hætten er lukket, hvilket er sikkert at transportere rundt. Den kompakte krop med det USB-genopladelige trådløse design er nemt at opbevare i håndtaske og bære, hvilket hjælper kvinder med at bevare en elegant frisyre når som helst og hvor som helst. Det hvide og lyserøde farveskema giver enheden en feminin karakter.