Design magasin
Design magasin
Ildslukker Og Flugthammer

FZ

Ildslukker Og Flugthammer Køretøjets sikkerhedsudstyr er vigtigt. Brandslukningsapparater og sikkerhedshammere, kombinationen af de to kan forbedre personalets flugteffektivitet, når der sker en bilulykke. Bilpladsen er begrænset, så denne enhed er designet til at være lille nok. Det kan placeres hvor som helst i en privat bil. Traditionelle køretøjs ildslukkere er engangsbrug, og dette design kan let erstatte foringen. Det er mere behageligt greb, let for brugerne at betjene.

Begivenhedsaktivering

The Jewel

Begivenhedsaktivering 3D Jewellery Box var et interaktivt detailrum, der inviterede offentligheden til at bruge den nyeste teknologi i 3D-udskrivning ved at skabe deres egne smykker. Vi blev opfordret til at aktivere rummet og tænkte øjeblikkeligt - hvordan kan en smykkeskrin være komplet uden en smuk skræddersyet juvel i den? Resultatet var en moderne skulptur, der resulterede i et prisme af farve, der omfattede skønheden i reflekterende lys, farve og skygge.

Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigationsrobot til hospitalets logistik. Det er et produktservicesystem til at udføre sikre effektive leverancer, hvilket reducerer sundhedspersonens chancer for at blive udsat for at blive syge, begrænse pandemisygdomme mellem hospitalets personale og patienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjælper med at håndtere hospitalsleverancer med let adgang og sikkerhed ved hjælp af ukompliceret brugerinteraktion gennem den venlige teknologi. Robotenhederne har evnen til at bevæge sig autonomt ind i indemiljøet og har synkroniseret flow med lignende enheder og være i stand til at arbejde sammen med teamet.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjældent og dyrt. Dens aroma kan kun opnås ved forbrænding eller ekstraktion, anvendes indendørs og ydes af få brugere. For at bryde disse begrænsninger oprettes en smart aromadiffusor og naturlige håndlavede agarwoodtabletter efter 3 års indsats med over 60 designs, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Det demonstrerer en ny mulig forretningsmodel og bruger kontekst til agarwood industri. Brugere kan blot indsætte diffusor inde i en bil, tilpasse tid, tæthed og variation af aroma med lethed og nyde den overvældende aromaterapi, uanset hvor de går, og når de kører.

Automatisk Juicer Maskine

Toromac

Automatisk Juicer Maskine Toromac er specielt designet med sit kraftfulde look for at give en ny måde at konsumere friskpresset appelsinsaft på. Lavet til maksimal juiceekstraktion, det er til restauranter, cafeteriaer og supermarkeder, og dens premium design tillader en venlig oplevelse, der leverer smag, sundhed og hygiejne. Det har et innovativt system, der skærer frugten lodret og klemmer halvdelene ved roterende tryk. Dette betyder, at maksimal ydeevne opnås uden at klemme eller røre ved skallen.

Transformativt Dæk

T Razr

Transformativt Dæk I den nærmeste fremtid står blomstringen af udvikling af elektrisk transport for døren. Som autodele-producent tænker Maxxis fortsat på, hvordan den kan designe et gennemførligt smart system, der kan deltage i denne tendens og endda hjælpe med at fremskynde det. T Razr er et smart dæk udviklet til behovet. Dens indbyggede sensorer registrerer aktivt forskellige kørselsforhold og giver aktive signaler til at transformere dækket. De forstørrede slidbaner strækker sig og ændrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trækkraftens ydeevne.