Design magasin
Design magasin
Gæstfrihedskompleks

Serenity Suites

Gæstfrihedskompleks Serenity Suites ligger i Nikiti, Sithonia-bosættelsen i Chalkidiki, Grækenland. Komplekset består af tre enheder med tyve suiter og en swimmingpool. Bygningsenhederne markerer en dybdegående form af rumlig horisont, samtidig med at de giver optimal udsigt over havet. Swimmingpoolen er kernen mellem indkvartering og offentlige faciliteter. Gæstfrihedskomplekset udgør et vartegn i området som en udadvendt skal med indre kvaliteter.

Uv Sterilisator

Sun Waves

Uv Sterilisator SunWaves er en sterilisator, der er i stand til at fjerne bakterier, skimmelsvampe, bakterier og vira på kun 8 sekunder. Designet til at nedbryde den bakterielle belastning på overflader som kaffekopper eller underkopper. SunWaves blev opfundet med COVID-19-årets situation i tankerne, for at hjælpe dig med at nyde en gestus som at drikke te på cafeen sikkert. Det kan bruges både i det professionelle og hjemmemiljø, fordi det med en simpel gestus steriliserer på meget kort tid gennem et UV-C lys, der har lang levetid og minimal vedligeholdelse, hvilket også er med til at reducere engangsmateriale.

Program Med Designbegivenheder

Russian Design Pavilion

Program Med Designbegivenheder udstillinger, designkonkurrencer, workshops, rådgivning og udgivelsesprojekter inden for uddannelsesdesign med det formål at fremme russiske designere og mærker i udlandet. Vores aktiviteter stimulerer russisktalende designere til at perfektionere deres viden og færdigheder gennem internationale projekter og hjælpe dem med at forstå deres rolle i designsamfundet, hvordan de kan markedsføres og gøre deres produkter konkurrencedygtige og skabe ægte innovationer.

Uddannelses- Og Træningsværktøj

Corporate Mandala

Uddannelses- Og Træningsværktøj Corporate mandala er et helt nyt uddannelses- og træningsværktøj. Det er en innovativ og unik integration af det gamle mandala-princip og virksomhedsidentitet designet til at øge teamwork og den samlede forretningspræstation. Desuden er det et nyt element i virksomhedens virksomhedsidentitet. Corporate mandala er en gruppeaktivitet for team eller individuel aktivitet for manager. Det er designet specifikt til et bestemt firma, og det er farvet af team eller individuelt på gratis og intuitiv måde, hvor alle kan vælge enhver farve eller felt.

Bærbar Ultralydsfejldetektor

Prisma

Bærbar Ultralydsfejldetektor Prisma er designet til ikke-invasiv materialetestning i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektor, der inkorporerer avanceret billedbehandling i realtid og 3D-scanning, hvilket gør fejlfortolkning meget lettere, hvilket reducerer teknikerens tid på stedet. Med en praktisk talt uforglemmelig kabinet og unikke flere inspektionsfunktioner kan Prisma dække alle testapplikationer, fra olierørledninger til rumfartskomponenter. Det er den første detektor med integreret dataregistrering og automatisk generering af PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-forbindelse gør det let at opgradere eller diagnosticere enheden.

Laboratorievandrensningssystem

Purelab Chorus

Laboratorievandrensningssystem Purelab Chorus er det første modulære vandrensningssystem designet til at passe til individuelle laboratoriebehov og rum. Det leverer alle kvaliteter af renset vand og giver en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller forbindes til hinanden i et unikt tårnformat, hvilket minimerer systemets fodaftryk. Haptiske betjeningselementer tilbyder meget kontrollerbare dispensationsstrømningshastigheder, mens en halo af lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gør Chorus til det mest avancerede system, der reducerer miljøpåvirkningen og driftsomkostninger.