Design magasin
Design magasin
Dametøjskollektion

Macaroni Club

Dametøjskollektion Samlingen, Macaroni Club, er inspireret af The macaroni & # 039; s fra midten af 1700-tallet, der forbinder dem med dagens logo-afhængige mennesker. Makaroni var betegnelsen for mænd, der overskred de almindelige grænser for mode i London. De var logo-manien fra det 18. århundrede. Denne kollektion har til formål at vise kraften i logoet fra fortid til nutid og skaber Macaroni Club som et brand af sig selv. Designdetaljerne er inspireret af Macaroni-kostumer i 1770, og den aktuelle modetrend med ekstreme volumener og længde.

Ur

Argo

Ur Argo by Gravithin er et ur, hvis design er inspireret af en sextant. Det har et indgraveret dobbelt urskive, fås i to nuancer, dybblå og Sortehav, til ære for Argo-skibets mytiske eventyr. Dets hjerte slår takket være en schweizisk Ronda 705 kvartsbevægelse, mens safirglas og det stærke børstede 316L børstet stål sikrer endnu mere modstand. Det er også 5ATM vandafvisende. Uret fås i tre forskellige sagsfarver (guld, sølv og sort), to skiver nuancer (dybblå og sorte hav) og seks stroppemodeller i to forskellige materialer.

Dametøjskollektion

Hybrid Beauty

Dametøjskollektion Designet med Hybrid Beauty-kollektionen er at bruge sødheden som overlevelsesmekanisme. Grundlæggende søde træk er bånd, flæser og blomster, og de genindvindes af traditionelle møller og couture teknikker. Dette genskaber gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprocessen med Hybrid Beauty fremmer bæredygtighed til at skabe tidløse design.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designeren af Ohgi-ringen har leveret en symbolsk meddelelse med denne ring. Hendes inspiration til ringen kom fra positive betydninger, som japanske folde fans har, og hvor meget de er elsket i den japanske kultur. Hun bruger 18 K gult guld og en safir til materialet, og de får frem luksuriøs aura. Desuden sidder foldeviften på en ring i en vinkel, der giver en unik skønhed. Hendes design er en enhed mellem øst og vest.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var designet til at tilskynde folk til at genoptage den legende side af livet, som normalt går tabt, når voksenlivet ankommer. Designeren blev inspireret af minderne om at observere sin søn lege med sin farverige magiske terning. Brugeren kan lege med ringen ved at dreje de to uafhængige moduler. Ved at gøre dette kan ædelstensfarvesæt eller modulernes position matches eller ikke matches. Udover det legende aspekt har brugeren valget af at bære en anden ring hver dag.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perler blandt havets brølende bølger, det er resultatet af inspiration fra havet og perlerne, og det er en 3D-modelring. Denne ring er designet med en kombination af guld og farverige perler med en speciel struktur til at implementere perlernes bevægelse mellem havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i en god størrelse, hvilket gør designet robust nok til at gøre modellen fremstillbar.