Design magasin
Design magasin
Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Smukt, klart, upcyklet smykke, designet ud fra et behov for at bruge affaldsmaterialet fra produktionen af Claire de Lune lysekrone. Denne linje har udviklet sig til et betydeligt antal samlinger - alle fortæller historier, der alle repræsenterer meget personlige glimt ind i designerens filosofier. Gennemsigtighed er en vigtig del af designernes egen filosofi, og dette afspejles hende af valget af anvendt akryl. Bortset fra det anvendte spejl akryl, som i sig selv reflekterer lys, er materialet altid transparent, farve eller klart. CD-emballage forstærker koncepterne om genbrug.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skønhedssten - pyrope - dens meget essens giver storhed og højtidlighed. Det er skønheden og det unikke ved stenen identificeret billedet, som er beregnet til fremtidig dekoration. Der var et behov for at skabe en unik ramme til sten, der ville føre ham i luften. Stenen blev trukket ud over dets holdemetall. Denne formel sensuel lidenskab og attraktiv kraft. Det var vigtigt at bevare det klassiske koncept og understøtte den moderne opfattelse af smykker.

Broche

The Sunshine

Broche Funktionen ved denne smykker er, at her bruges en stor stenkompleks form, der er indstillet til usynlig (luft) ramme. Visning af smykkedesign åbner kun sten, der skjuler montageteknologi. Selve stenen holdes af to, påtrængende armaturer og tynd plade bestrøbt med diamanter. Denne plade er grundlaget for alle brochetter med understøttende struktur. Det holder og den anden sten. Hele sammensætningen blev muliggjort efter den detaljerede hovedslibesten.

Ring

Pollen

Ring Hvert stykke er en fortolkning af et fragment af naturen. Naturen bliver et påskud for at give liv til juveler, lege med teksturer lys og skygger. Målet er at give en juvel med tolkede former, da naturen ville designe dem med dens følsomhed og sensualitet. Alle stykker er håndlavet færdige for at forbedre strukturen og kendetegn ved juvelen. Stilen er ren for at nå plantelivssubstansen. Resultatet giver et stykke både unikt og tidløst dybt forbundet med naturen.

Tilpasningsbare Smykker

Gravity

Tilpasningsbare Smykker Mens brugen af høje moderne teknologier, nye materialer eller ekstreme nye former i det 21. århundrede ofte er et must for at gøre nyskabelser, viser Gravity det modsatte. Gravity er en samling af tilpasningsbare smykker, der kun bruger gevindet, en meget gammel teknik og tyngdekraften, en uudtømmelig ressource. Samlingen er sammensat af et stort antal sølv- eller guldelementer med forskellige designs. Hver af dem kan forbindes med perler eller stenstrenge og vedhæng. Samlingen bliver så uendelig med forskellige juveler.

Dametøjskollektion

The Hostess

Dametøjskollektion Daria Zhiliaevas kandidatkollektion handler om femininitet og maskulinitet, styrke og skrøbelighed. Samlingens inspiration kommer fra et gammelt eventyr fra russisk litteratur. Kobbersbjergens værtinde er en magisk beskytter af minearbejdere fra en gammel russisk eventyr. I denne samling kan du se det smukke ægteskab med lige linjer, inspireret af minearbejdsuniformer og de yndefulde mængder af russisk nationaldragt. Holdmedlemmer: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)