Design magasin
Design magasin
Dametøjskollektion

Utopia

Dametøjskollektion I denne samling blev Yina Hwang hovedsageligt inspireret af figurer, der er symmetriske og asymmetriske med et strejf af underjordisk musikskultur. Hun kuraterede denne kollektion baseret på sit vigtige øjeblik med selvindbrydelse for at skabe en samling funktionelle, men abstrakte beklædningsgenstande og tilbehør til at legemliggøre historien om hendes oplevelse. Hvert tryk og stof i projektet er originalt, og hun brugte hovedsageligt PU-læder, satin, Power Mash og Spandex til bunden af stofferne.

Halskæde Og Øreringe Sæt

Ocean Waves

Halskæde Og Øreringe Sæt Oceanic bølger halskæde er et smukt stykke moderne smykker. Designets grundlæggende inspiration er havet. Det er vidunder, vitalitet og renhed er de vigtigste elementer, der projiceres i halskæden. Designeren har brugt en god balance mellem blå og hvid til at præsentere en vision om sprøjtende bølger i havet. Det er håndlavet i 18 K hvidt guld og pyntet med diamanter og blå safir. Halskæden er ret stor, men alligevel delikat. Det er designet til at matche alle former for tøj, men er mere egnet til at blive parret med en halsudskæring, som det ikke vil overlappe hinanden.

Trykt Tekstil

The Withering Flower

Trykt Tekstil Den visne blomst er en fejring af blomsterbilledets kraft. Blomsten er et populært emne skrevet som personificering i kinesisk litteratur. I modsætning til den blomstrende blomsters popularitet er billeder af den henfaldende blomst ofte forbundet med jinx og tabuer. Samlingen ser på, hvad der forme et samfunds opfattelse af, hvad der er sublimt og abagt. Tekstilteknikken er designet i tylkjoler på 100 til 200 cm og silkeskærmtryk på gennemskinnelige mesh-stoffer. Tekstilteknikken gør det muligt for tryk at forblive uigennemsigtige og elastiske på nettet, hvilket skaber et udseende af tryk, der er flydende i luften.

Ring

Arch

Ring Designeren modtager inspiration fra formen af bue strukturer og regnbue. To motiver - en bueform og en dråbeform, kombineres for at skabe en enkelt 3-dimensionel form. Ved at kombinere minimale linjer og former og bruge enkle og fælles motiver er resultatet en enkel og elegant ring, der er gjort fed og legende ved at give plads til energi og rytme til at flyde. Fra forskellige vinkler ændres ringens form - dråbeformen ses fra forreste vinkel, bueform ses fra sidevinklen, og et kors ses fra øverste vinkel. Dette giver stimulering for bæreren.

Ring

Touch

Ring Med en simpel gestus formidler en handling med berørte rige følelser. Gennem Touch-ringen sigter designeren at formidle denne varme og formløse følelse med koldt og solidt metal. 2 kurver samles for at danne en ring, der antyder, at 2 personer holder hænder. Ringen ændrer sit aspekt, når dens position drejes på fingeren og ses fra forskellige vinkler. Når de tilsluttede dele er placeret mellem dine fingre, vises ringen enten gul eller hvid. Når de tilsluttede dele er placeret på fingeren, kan du nyde både gul og hvid farve sammen.

Strukturelle Ring

Spatial

Strukturelle Ring Designet indeholder en metalramskonstruktion, hvor druzy holdes på en sådan måde, at der lægges vægt på både stenen såvel som metalramskonstruktionen. Strukturen er ganske åben og sørger for, at stenen er stjernen i designet. Den uregelmæssige form af druzy og metalkugler, der holder strukturen sammen, bringer en smule blødhed ind i designet. Den er dristig, våd og bærbar.