Design magasin
Design magasin
Ring

Arch

Ring Designeren modtager inspiration fra formen af bue strukturer og regnbue. To motiver - en bueform og en dråbeform, kombineres for at skabe en enkelt 3-dimensionel form. Ved at kombinere minimale linjer og former og bruge enkle og fælles motiver er resultatet en enkel og elegant ring, der er gjort fed og legende ved at give plads til energi og rytme til at flyde. Fra forskellige vinkler ændres ringens form - dråbeformen ses fra forreste vinkel, bueform ses fra sidevinklen, og et kors ses fra øverste vinkel. Dette giver stimulering for bæreren.

Ring

Touch

Ring Med en simpel gestus formidler en handling med berørte rige følelser. Gennem Touch-ringen sigter designeren at formidle denne varme og formløse følelse med koldt og solidt metal. 2 kurver samles for at danne en ring, der antyder, at 2 personer holder hænder. Ringen ændrer sit aspekt, når dens position drejes på fingeren og ses fra forskellige vinkler. Når de tilsluttede dele er placeret mellem dine fingre, vises ringen enten gul eller hvid. Når de tilsluttede dele er placeret på fingeren, kan du nyde både gul og hvid farve sammen.

Strukturelle Ring

Spatial

Strukturelle Ring Designet indeholder en metalramskonstruktion, hvor druzy holdes på en sådan måde, at der lægges vægt på både stenen såvel som metalramskonstruktionen. Strukturen er ganske åben og sørger for, at stenen er stjernen i designet. Den uregelmæssige form af druzy og metalkugler, der holder strukturen sammen, bringer en smule blødhed ind i designet. Den er dristig, våd og bærbar.

Beklædningsdesign

Sidharth kumar

Beklædningsdesign NS GAIA er et moderne dametøjsmærke med oprindelse i New Delhi, der er rig på unik design og tekstilteknikker. Mærket er en stor talsmand for opmærksom produktion og alt sammen cykling og genbrug. Betydningen af denne faktor afspejles i navnepilerne, 'N' og 'S' i NS GAIA, der står for Natur og bæredygtighed. NS GAIA's tilgang er "less is more". Etiketten spiller en aktiv rolle i langsom mode ved at sikre, at miljøpåvirkningen er minimal.

Øreringe

Van Gogh

Øreringe Øreringe inspireret af mandeltræet i blomster malet af Van Gogh. Delikatesser af grene gengives af delikate Cartier-kæder, som ligesom grenene svajer med vinden. De forskellige nuancer af de forskellige ædelstene, fra næsten hvid til en mere intens lyserød, repræsenterer blomsterens nuancer. Klyngen med blomstrende blomster er repræsenteret med forskellige skærsten. Lavet med 18 k guld, lyserøde diamanter, morganitter, lyserøde safirer og lyserøde turmaliner. Poleret og struktureret finish. Ekstremt let og perfekt pasform. Dette er forårets ankomst i form af en juvel.

Håndtasker

Qwerty Elemental

Håndtasker Ligesom skrivemaskinernes designudvikling viser omdannelsen fra en meget kompleks visuel form til den renforede, enkle geometriske form, er Qwerty-elemental legemliggørelsen af styrke, symmetri og enkelhed. Konstruktive ståldele lavet af forskellige håndværkere er karakteristiske visuelle træk ved produktet, hvilket giver posen et arkitektonisk udseende. Den essentielle særegenhed ved posen er to skrivemaskine nøgler, der fremstilles selv og samles af designeren selv.