Design magasin
Design magasin
Smarte Møbler

Fluid Cube and Snake

Smarte Møbler Hello Wood skabte en række udemøbler med smarte funktioner til fællesrum. Genoptaget genren af offentlige møbler designede de visuelt engagerende og funktionelle installationer med et lyssystem og USB-stik, som krævede integration af solcellepaneler og batterier. Slangen er en modulopbygget struktur; dens elementer er forskellige, så de passer til det givne sted. Fluid Cube er en fast enhed med en glasplade med solceller. Studiet mener, at formålet med design er at gøre artikler til daglig brug til elskelige objekter.

Projekt navn : Fluid Cube and Snake, Designernes navn : Hello Wood, Kundens navn : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Smarte Møbler

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.