Design magasin
Design magasin
Kommode

Labyrinth

Kommode Labyrint af ArteNemus er en kommode, hvis arkitektoniske udseende fremhæves af den svingete sti i sin finer, der minder om gader i en by. Skuffernes bemærkelsesværdige opfattelse og mekanisme supplerer dens diskret skitse. De kontrastfulde farver på ahorn og sort ibenholt finer samt håndværk af høj kvalitet understreger Labyrints eksklusive udseende.

Projekt navn : Labyrinth, Designernes navn : Eckhard Beger, Kundens navn : ArteNemus.

Labyrinth Kommode

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.