Design magasin
Design magasin
Bageri Visuel Identitet

Mangata Patisserie

Bageri Visuel Identitet Mångata visualiseres på svensk som en romantisk scene, den skinnende, vejlignende refleksion af månen skaber på nathavet. Scenen er visuelt appelleret og speciel nok til at skabe brand image. Farvepalet, sort og guld, efterligner atmosfæren i det mørke hav, og gav også mærket et mystisk, luksuriøst præg.

Projekt navn : Mangata Patisserie, Designernes navn : M — N Associates, Kundens navn : M — N Associates.

Mangata Patisserie Bageri Visuel Identitet

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.