Design magasin
Design magasin
Hotel

Shang Ju

Hotel Med skønheden i naturen og skønheden i menneskeheden, definition af City Resort Hotel, er det klart, at det adskiller sig fra lokale hoteller. Kombineret med lokal kultur og levevaner tilføj elegance og rim til gæsteværelserne og giver forskellige livsoplevelser. Det afslappede og strenge arbejde med ferie, fuld af elegance, rent og blødt liv. Genskab den sindstilstand, der skjuler sindet, og lad gæsterne gå i byens ro.

Projekt navn : Shang Ju , Designernes navn : Lichen Ding, Kundens navn : Shang Ju Hotel.

Shang Ju  Hotel

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.