Design magasin
Design magasin
Facade Arkitektur Design

Cecilip

Facade Arkitektur Design Designet af konvolutten af Cecilip er tilpasset af en superposition af vandrette elementer, der gør det muligt at opnå den organiske form, der adskiller bygningens volumen. Hvert modul er sammensat af sektioner af linjer, der er indskrevet inden for radius af den krumning, der skal dannes. Stykkerne anvendte rektangulære profiler af sølvanodiseret aluminium 10 cm bredt og 2 mm tyk og blev anbragt på et sammensat aluminiumspanel. Når modulet var samlet, blev den forreste del belagt med et 22 gauge rustfrit stål.

Projekt navn : Cecilip, Designernes navn : Dante Luna, Kundens navn : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Facade Arkitektur Design

Dette fremragende design er vinderen af gylden designpris i belysningsprodukter og designprojekter for belysningsprojekter. Du skal bestemt se den gyldne prisvindende designers designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og lysprojekter designværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.