Design magasin
Design magasin
Branding

Peace and Presence Wellbeing

Branding Peace and Presence Well-being er et britisk baseret, holistisk terapifirma, der tilbyder tjenester såsom zoneterapi, holistisk massage og reiki for at forynge krop, sind og ånd. P&PW-mærkets visuelle sprog er baseret på dette ønske om at påkalde sig en fredelig, beroligende og afslappende tilstand inspireret af nostalgiske barndomsminder om naturen, der specifikt trækker fra floraen og faunaen, der findes i flodbredder og skovlandskaber. Farvepaletten henter inspiration fra georgiske vandtræk i både deres originale og oxiderede tilstande, der igen udnytter nostalgi fra svundne tider.

Bog

The Big Book of Bullshit

Bog The Big Book of Bullshit-udgivelsen er en grafisk udforskning af sandhed, tillid og løgne og er opdelt i 3 visuelt sidestillede kapitler. Sandheden: Et illustreret essay om bedragets psykologi. The Trust: en visuel undersøgelse af begrebet tillid og The Lies: Et illustreret galleri af bullshit, alt sammen afledt af anonyme tilståelser om bedrag. Bogens visuelle layout er inspireret af Jan Tschicholds "Van de Graaf-kanon", der bruges i bogdesign til at opdele en side i behagelige proportioner.

Legetøj

Werkelkueche

Legetøj Werkelkueche er en kønsåben aktivitetsarbejdsstation, der gør det muligt for børn at fordybe sig i frie legeverdener. Den kombinerer de formelle og æstetiske træk ved børnekøkkener og arbejdsborde. Derfor tilbyder Werkelkueche forskellige muligheder for at spille. Den buede bordplade af krydsfiner kan bruges som vask, værksted eller skiløjpe. Siderummene kan give opbevarings- og gemmeplads eller bage sprøde rundstykker. Ved hjælp af de farverige og udskiftelige værktøjer kan børn realisere deres ideer og imitere de voksnes verden på en legende måde.

Belysningsartikler

Collection Crypto

Belysningsartikler Crypto er en modulopbygget belysningskollektion, da den kan udvides lodret såvel som horisontalt, afhængigt af hvordan de enkelte glaselementer, der udgør hver struktur, er fordelt. Ideen, der inspirerede designet, stammer fra naturen, og minder især om isdrypsten. Det særlige ved Crypto-genstande står i deres levende blæste glas, der gør det muligt for lyset at spredes i mange retninger på en meget blød måde. Produktionen sker ved hjælp af en fuldstændig håndlavet proces, og det er slutbrugeren, der bestemmer, hvordan den endelige installation skal sammensættes, hver gang på en anden måde.

Kunstfotografering

Talking Peppers

Kunstfotografering Nus Nous fotografier ser ud til at repræsentere menneskelige kroppe eller dele af dem, i virkeligheden er det iagttageren, der ønsker at se dem. Når vi observerer noget, selv en situation, observerer vi det følelsesmæssigt, og af denne grund lader vi os ofte snyde. I Nus Nous-billederne er det tydeligt, hvordan elementet af ambivalens bliver til en subtil bearbejdning af sindet, der tager os væk fra virkeligheden for at føre os ind i en imaginær labyrint bestående af forslag.

Mineralvand

Cedea

Mineralvand Cedea-vanddesignet er inspireret af Ladin Dolomitterne og legenderne om det naturlige lysfænomen Enrosadira. Forårsaget af deres unikke mineral lyser Dolomitterne op i en rødlig, brændende nuance ved solopgang og solnedgang, hvilket giver landskabet en magisk atmosfære. Ved at "ligne den legendariske magiske Rose Garden" sigter Cedea-emballagen på at fange netop dette øjeblik. Resultatet er en glasflaske, der får vandet til at blænde og blusse til overraskende effekt. Det er meningen, at flaskens farver skal ligne Dolomitternes specielle glød badet i mineralets rosenrøde og himlens blå.