Design magasin
Design magasin
Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood er et konceptuelt projekt centreret i 3 nøgledrivere: Minimalisme, tilpasningsevne og æstetik. Individuelle segmenter er knyttet og skaber en række forskellige former og anvendelser: huse, kontorer eller udstillingslokaler kan genereres ved hjælp af to formater. Hvert modul er designet med 3,20 x 6,00 m arrangeret i 19m² inden for 01 eller 02 etager. Transporten foregår hovedsageligt med lastbiler, også den kan leveres og installeres på kun en dag. Det er et unikt, moderne design, der skaber enkle, livlige og kreative rum muliggjort gennem en ren og industrialiseret konstruktiv metode.

Wayfinding-System

Airport Bremen

Wayfinding-System Et højkontrast moderne design og en klar information Hirarchie adskiller det nye system. Orienteringssystemet fungerer hurtigt og vil yde et positivt bidrag til kvaliteten af den service, som lufthavnen giver. Det vigtigste middel ved siden af brugen af en ny font, et markant pilelement introduktion af forskellige farver i høj kontrast. Det handlede især om funktionelle og psykologiske aspekter, såsom god synlighed, læsbarhed og optagelse af barrierefri information. Nye aluminiumskasser med moderne, optimeret LED-belysning bruges. Skiltningstårne blev tilføjet.

Håndvaskmøbler

Eva

Håndvaskmøbler Designerens inspiration kom fra det minimale design og til at bruge det som en stille, men forfriskende funktion ind i badeværelset. Det fremkom ved forskning i arkitektoniske former og enkle geometriske volumener. Håndvask kan potentielt være et element, der definerer forskellige rum omkring og på samme tid et midtpunkt ind i rummet. Det er også meget nemt at bruge, rent og holdbart. Der er adskillige variationer, herunder stand alone, sidebænk og vægmonteret samt enkelt- eller dobbeltvask. Variationerne i farve (RAL-farver) vil hjælpe med at integrere designet i rummet.

Emballagekoncept

Faberlic Supplements

Emballagekoncept I den moderne verden udsættes mennesker konstant for de negative virkninger af eksterne negative faktorer. Dårlig økologi, den travle rytme i livet i megalopoliserer eller spændinger fører til øgede belastninger på kroppen. For at normalisere og forbedre kroppens funktionelle tilstand anvendes kosttilskud. Hovedmetaforen for dette projekt er blevet diagrammet for forbedring af en persons trivsel med brug af kosttilskud. Også det grafiske hovedelement gentager formen på bogstavet F - det første bogstav i mærkenavnet.

Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspiration kom fra ”bateas” genvindede eukalyptustræ. Dette er muslingeproduktionsplatforme i flodmundingen, og der udgør den meget vigtige lokale industri i ”Ria da Arousa”, Spanien. Eucalyptustræ bruges i disse platforme, og der er udvidelser af dette træ i regionen. Træets alder er ikke skjult, og de forskellige ydre og indre flader af træet bruges til at skabe forskellige fornemmelser. Huset prøver at låne traditionen for omgivelserne og afsløre dem gennem historien, der fortælles i designet og detaljeringen.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant Indgangen er en parade af kontrasterende materialer, strukturer og farver. Receptionsområdet er et rum med rolig komfort. Lykkelige mønstre støder på legende dekorationer. Bag er et dynamisk bjælkeområde i en hvilekontekst. Traditionel kinesisk karakter Hui mønster led lys tilføjer en følelse af futurisme. At gå gennem en delikat pyntet tagkloster er spisepladsen. Det er dekoreret med blomster, carbfiskbilleder, præcise farvede glasskærme og de gamle herbalist Bai Zi skabe, og det er en visuel rejse gennem tid og kulturelle relikvier inden for mode.