Design magasin
Design magasin
Visuel Kommunikation

Finding Your Focus

Visuel Kommunikation Designeren sigter efter at vise et visuelt koncept, der demonstrerer et konceptuelt og typografisk system. Sammensætningen består således af et specifikt ordforråd, nøjagtige mål og centrale specifikationer, som designeren har taget fint hensyn til. Designeren har også tilstræbt at etablere et klart typografisk hierarki for at etablere og flytte den rækkefølge, hvori publikum modtager information fra designet.

Yacht

Atlantico

Yacht Den 77 meter lange Atlantico er en lystyacht med store udendørsarealer og brede indvendige rum, som gør det muligt for gæsterne at nyde havudsigten og være i kontakt med den. Målet med designet var at skabe en moderne yacht med tidløs elegance. Særligt fokus var på proportionerne for at holde profilen lav. Yachten har seks dæk med faciliteter og tjenester som helikopterplads, tømme garager med speedbåd og jetski. Seks suitehytter er vært for tolv gæster, mens ejeren har et dæk med udendørs lounge og jacuzzi. Der er en udendørs og en 7-meters indvendig pool. Yachten har hybrid fremdrift.

Branding

Cut and Paste

Branding Dette projektværktøjssæt, Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism, behandler et emne, der kan påvirke alle i designbranchen, og alligevel er visuelt plagiat et emne, der sjældent diskuteres. Dette kan skyldes tvetydigheden mellem at tage reference fra et billede og kopiere fra det. Derfor er det, som dette projekt foreslår, at bringe bevidsthed om gråzonerne omkring visuelt plagiat og placere dette i spidsen for samtaler omkring kreativitet.

Branding

Peace and Presence Wellbeing

Branding Peace and Presence Well-being er et britisk baseret, holistisk terapifirma, der tilbyder tjenester såsom zoneterapi, holistisk massage og reiki for at forynge krop, sind og ånd. P&PW-mærkets visuelle sprog er baseret på dette ønske om at påkalde sig en fredelig, beroligende og afslappende tilstand inspireret af nostalgiske barndomsminder om naturen, der specifikt trækker fra floraen og faunaen, der findes i flodbredder og skovlandskaber. Farvepaletten henter inspiration fra georgiske vandtræk i både deres originale og oxiderede tilstande, der igen udnytter nostalgi fra svundne tider.

Bog

The Big Book of Bullshit

Bog The Big Book of Bullshit-udgivelsen er en grafisk udforskning af sandhed, tillid og løgne og er opdelt i 3 visuelt sidestillede kapitler. Sandheden: Et illustreret essay om bedragets psykologi. The Trust: en visuel undersøgelse af begrebet tillid og The Lies: Et illustreret galleri af bullshit, alt sammen afledt af anonyme tilståelser om bedrag. Bogens visuelle layout er inspireret af Jan Tschicholds "Van de Graaf-kanon", der bruges i bogdesign til at opdele en side i behagelige proportioner.

Legetøj

Werkelkueche

Legetøj Werkelkueche er en kønsåben aktivitetsarbejdsstation, der gør det muligt for børn at fordybe sig i frie legeverdener. Den kombinerer de formelle og æstetiske træk ved børnekøkkener og arbejdsborde. Derfor tilbyder Werkelkueche forskellige muligheder for at spille. Den buede bordplade af krydsfiner kan bruges som vask, værksted eller skiløjpe. Siderummene kan give opbevarings- og gemmeplads eller bage sprøde rundstykker. Ved hjælp af de farverige og udskiftelige værktøjer kan børn realisere deres ideer og imitere de voksnes verden på en legende måde.