Design magasin
Design magasin
Emballage

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballage KRYSTAL-vand viser en essens af luksus og wellness i en flaske. KRYSTAL-vandet har en alkalisk pH-værdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensætning, og leveres i en ikonisk firkantet, transparent prisme-flaske, der ligner en mousserende krystal og ikke går på kompromis med kvalitet og renhed. KRYSTAL-mærkets logo er subtilt vist på flasken, hvilket fremhæver et ekstra strejf af luksusoplevelsen. Ud over den visuelle påvirkning af flasken er de firkantede PET- og glasflasker genanvendelige, hvilket optimerer emballagepladsen og materialerne, hvilket sænker det samlede kulstofaftryk.

Hi-Fi Pladespiller

Calliope

Hi-Fi Pladespiller Det ultimative mål med et Hi-Fi-drejebord er at genskabe det reneste og uforurenede lyd. denne essens af lyd er både terminus og konceptet for dette design. Dette forskønne udformede produkt er en skulptur af lyd, der gengiver lyd. Som en pladespiller er den blandt en af de bedst ydende Hi-Fi pladder, der findes, og denne enestående ydeevne er både indikeret og forstærket af dens unikke form og designaspekter; sammenføjning af form og funktion i en spirituel forening for at legemliggøre Calliope-pladespilleren.

Øreringe Og Ring

Vivit Collection

Øreringe Og Ring Inspireret af former, der findes i naturen, skaber Vivit Collection en interessant og nysgerrig opfattelse af de langstrakte former og virvlende linjer. Vivit stykker består af bøjede 18 k gule guldark med sort rhodiumbelægning på de ydre flader. De bladformede øreringe omgiver øreflipperne, så det er naturlige bevægelser skaber en interessant dans mellem det sorte og guldet - gemmer og afslører det gule guld nedenunder. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskaber i denne samling præsenterer et fascinerende spil af lys, skygger, blænding og refleksioner.

Håndvask

Vortex

Håndvask Formålet med virvelkonstruktionen er at finde en ny form til at påvirke vandstrømmen i håndvaske for at øge deres effektivitet, bidrage til deres brugeroplevelse og forbedre deres æstetiske og semiotiske egenskaber. Resultatet er en metafor, afledt af en idealiseret hvirvelform, der betegner dræning og vandstrøm, som visuelt angiver hele genstanden som en fungerende håndvask. Denne form kombineret med hanen fører vandet ind til en spiralbane, der giver den samme mængde vand mulighed for at dække mere grund, hvilket resulterer i reduceret vandforbrug til rengøring.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risikobutik blev designet og oprettet af smallna, et designstudie og vintagegalleri grundlagt af Piotr Płoski. Opgaven udgjorde mange udfordringer, da butikken ligger på anden sal i et hus, mangler et butiksvindue og har et areal på kun 80 kvm. Her kom ideen om at fordoble området ved at udnytte både pladsen i loftet såvel som gulvpladsen. En gæstfri, hjemlig atmosfære opnås, selvom møblerne faktisk hænges op og ned på loftet. En risikabel butik er designet mod alle regler (den modvirker endda tyngdekraften). Det afspejler fuldstændigt ånden i mærket.