Design magasin
Design magasin
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger byer med dig. Meddelelsen, som NTT East Japan Corporate Salgsfremme formidler, er vist i denne skrivebordskalender. Den øverste del af kalenderarkene er en udskæring af farverige bygninger, og de overlappende ark udgør en lykkelig by. Det er en kalender, man kan nyde at ændre landskabet i bygningslinjen hver måned og fylder dig med en følelse af at være glad hele året igennem.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dette er en skrivebordskalender lavet med et udskåret design med sæsonbestemte motiver på udsøgt prægning. Højdepunktet i designet er, når de vises, sæsonbestemte motiver indstilles til en vinkel på 30 grader for bedst visning. Denne nye form udtrykker NTT COMWAREs nye flair til generering af nye ideer. Der tænkes på kalenderfunktionaliteten med rigelig skriveplads og styrede linjer. Det er godt til hurtig visning og let at bruge, fyldt med originalitet, der adskiller det fra andre kalendere.

Smykker

odyssey

Smykker Den grundlæggende idé om odyssey af monomer involverer at dække voluminøse, geometriske former med en mønstret hud. Fra dette udvikles der et samspil mellem klarhed og forvrængning, gennemsigtighed og skjul. Alle geometriske former og mønstre kan kombineres efter ønske, varieret og komplementeret med tilføjelser. Denne fascinerende, enkle idé giver mulighed for at skabe et næsten uudtømmeligt udvalg af design, perfekt konsonant med mulighederne ved hurtig prototype (3D-udskrivning), da hver kunde kan få et helt individuelt og unikt produkt produceret (besøg: www.monomer. eu-shop).

Dustpan Og Kvast

Ropo

Dustpan Og Kvast Ropo er et selvbalancerende støvpanel og kostop-koncept, der aldrig falder ned på gulvet. Takket være den lille vægt af vandtanken, der er placeret i bundkammeret i støvsugeren, holder Ropo sig selv afbalanceret naturligt. Efter let at have fejet støvet ved hjælp af den rene læbe på støvhætten, kan brugerne snuppe kvasten og støvsugeren sammen og lægge det væk som en enkelt enhed uden bekymring for, at det nogensinde falder ned. Den moderne organiske form har til formål at skabe enkelhed i de indvendige rum, og den gyngende uklare wobble-funktion har til hensigt at underholde brugerne, mens de rengør gulvet.

Lænestol

Baralho

Lænestol Baralho lænestol har en slående moderne design sammensat med rene former og lige linjer. Denne lænestol er fremstillet af foldninger og svejsninger på den børstede aluminiumplade og fremtræder for sin dristige pasform, der udfordrer materialets styrke. Det er i stand til at samle skønhed, lethed og præcision af linjer og vinkler i et element.

Flagskibsbutik

Lenovo

Flagskibsbutik Lenovo Flagship Store sigter mod at forbedre brandimaget ved at give publikum en platform til at forbinde interaktion og dele gennem livsstil, service og oplevelse skabt i butikken. Designkoncept er udtænkt baseret på opdraget at gennemføre en overgang fra computerenhedsproducent til et førende brand blandt udbydere af forbrugerelektronik.