Design magasin
Design magasin
Vandhane

Amphora

Vandhane Amphora-serien er designet til at forbinde fortid og fremtid og giver en chance for at opleve de grundlæggende og funktionelle former fra oldtiden. Det var ikke let som i dag at gøre vores livskildevand tilgængeligt de dage. Kranens usædvanlige form kommer fra århundreder før i dag, men dens vandbesparende patron bringer i morgen. Vandhane retro designet fra gade springvand fra gammel tid og bringer æstetisk til dine badeværelser.

Håndvask

Serel Wave

Håndvask SEREL Wave-håndvask indtager sin plads i moderne badeværelser med sine nominative linjer, funktionelle løsninger og imponerende kvalitet. SEREL Bølgeflakken; mens den ændrer den nuværende opfattelse af dobbelt håndvask med sin unikke skålform, inkluderer den også brugen af voksen og barn sammen med dets æstetiske form. Ud over brug som børnekumme giver det funktion til ablusion og skorensning, der bruges i islam-kulturen. Den generelle tilgang til design af håndvask er modernisme og funktionalisme. Denne tilgang påvirker designet så vigtigt.

Badeværelse Sæt

LOTUS

Badeværelse Sæt Reflektion til badeværelserne i Lotus Flowers… Lotus badeværelse er blevet implementeret ved at hente inspiration fra formen af Lotus blomstens blade Zhou Dunyi, der lærer Confucius 'filosofi sagde "Jeg kan godt lide Lotus blomsten, da den vokser i mudderet og aldrig bliver snavset" i hans diskurs. Lotus blade, er snavs repeller som anført her. Bladstrukturen af Lotus-blomsten er efterlignet i produktionen af serien

Indendørs Belysning

Jordan Apotheke

Indendørs Belysning De funktionelle armaturer understøtter den ekspressive arkitektur i apotekets interiør, og de er ikke beskedne i deres udseende og henleder opmærksomheden på deres lyseffekt i stedet for deres armaturdesign. Armaturerne til grundbelysning er enten integreret i pendelarmaturer, der sporer formen på møblerne eller er monteret på siderne af det ophængte loft, hvilket holder det så frit for downlights som muligt. Således kan brugerne fokusere på sporet af lys, der fører gennem apoteket, bestående af RGB-LED-baggrundsbelyste fliser, der matcher farven på de samme dynamiske baggrundsbelyste tællere

Det Er En Væggehængt Wc-Pan

SEREL Purity

Det Er En Væggehængt Wc-Pan Mens Purity-toiletskål kommer ind i dominansen af bløde overgange, efterlader den også enkle og minimale briser i miljøet. Ikke kun det påvirker brugeren med sin æstetik, men møder også renlighed og uskyld og respekterer naturen. Den generelle fremgangsmåde i sædebetrækssætdesignen med let afmonterbar låsemekanisme toiletstolsæt er funktionsknapper, der skal indsættes i den inderste del af dæksættet. Knapper, som brugeren kontakter, placeres på de områder, der er sværest at blive snavset, så dette giver en yderligere fordel med hensyn til hygiejne.

Badeværelse Sæt

FRACTURE

Badeværelse Sæt Unik stil af keramisk sanitetsartikler, bemærkelsesværdig design af brudglaslinjer Kommentar Dekonstruktivisme… Fraktur Opløsning af integriteten af strukturens komponenter, spilene på overflader, for at fremstille geometriske designelementer som det ydre af produkter og flytte den dekonstruktivistiske stil baseret på serier som et eksempel på Fracture Bien's stødte på en af de mest bemærkelsesværdige serier.