Design magasin
Design magasin
Ur

Ring Watch

Ur Ringuret repræsenterer den maksimale forenkling af et traditionelt armbåndsur gennem dets eliminering af tal og hænder til fordel for de to ringe. Dette minimalistiske design giver både et rent og enkelt look, der gifter sig perfekt med urets iøjnefaldende æstetik. Dets signaturkrone giver stadig et effektivt middel til at ændre timen, mens dets skjulte e-blækskærm viser de livlige farvebånd med enestående definition, hvilket i sidste ende opretholder et analogt aspekt og samtidig giver en længere batterilevetid.

Bybænk

Eternity

Bybænk En to siddende bænk lavet af flydende sten. To robuste enheder giver en behagelig og favnende siddeplejeoplevelse, og på samme tid tager de sig af systemets stabilitet. Enderne på bænken er placeret på en sådan måde, at den mindste bevægelse neutraliseres. Det er en bænk, der respekterer den eksisterende infrastruktur i et bymiljø. Nem installation på stedet introduceres. Forankring pointerer ikke mere, bare slip og glem. Pas på, Eighternity er nær. Oh yeah.

Udstillingsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Udstillingsdesign En multimedieudstilling blev viet 20-års jubilæum for genindførelsen af de nationale valuta-lats. Formålet med udstillingen var at introducere rammerne for den treenighed, som det kunstneriske projekt var baseret på, nemlig sedler og mønter, forfatterne - 40 fremragende lettiske kunstnere af forskellige kreative genrer - og deres kunstværker. Konceptet med udstillingen stammer fra grafit eller bly, der er en blyants centrale akse, et fælles værktøj for kunstnere. Grafitstruktur fungerede som det centrale designelement i udstillingen.

Kalender

calendar 2013 “Module”

Kalender Modulet er en nyttig tremåneders kalender med individuelle stykker, der kan kombineres som tre terningformede stablingsmoduler, så du kan samle dem frit når det passer dig. Livet med design: Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for brugerne. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet ”Liv med design”.

Watchfaces-Applikationer

genuse

Watchfaces-Applikationer Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine er en række urapplikationer, der er specielt opfundet til en enhed til I Watch. Apps er originale, enkle og æstetiske i design, fra fremtidig etnisk gennem sci-fi-stil til digital forretning. Alle urfaces grafik fås i 9 farver - tilpasset farveopsamlingen til I Watch. Nu er et godt øjeblik for en ny måde at vise, læse og forstå vores tider. www.genuse.eu