Design magasin
Design magasin
Urapplikation

Dominus plus

Urapplikation Dominus plus udtrykker tiden på en original måde. Som prikker på domino stykker repræsenterer tre grupper af prikker: timer, titalls minutter og minutter. Tidspunktet på dagen kan læses fra farven på prikkerne: grønt til AM; gul til PM. Programmet indeholder en timer, et vækkeur og klokkeslæt. Alle funktioner kan navigeres ved at berøre diskrete hjørnepunkter. Det har haft en original og kunstnerisk design, der præsenterer det faktiske ansigt af tid fra det 21. århundrede. Det er designet i en smuk symbiose med Apple bærbare enheder 'sager. Det har en enkel grænseflade med kun et par nødvendige ord til at betjene det.

Beskedkort

Standing Message Card “Post Animal”

Beskedkort Lad dyrepapirhandværkssættet levere dine vigtige beskeder. Krybbe din besked i kroppen, send derefter sammen med andre dele inde i konvolutten. Dette er et sjovt beskedkort, som modtageren kan samle sammen og vise. Har seks forskellige dyr: ænder, svin, zebra, pingvin, giraff og rensdyr. Livet med design: Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for brugerne. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum.

Transformerbar Sofa

Mäss

Transformerbar Sofa Jeg ville oprette en modulær sofa, der kunne omdannes til flere separate siddepladser. Hele møblerne består af kun to forskellige stykker med samme form til dannelse af en række forskellige løsninger. Hovedstrukturen er den samme sideform af armlenene, men kun tykkere. Armlænene kan drejes 180 grader for at skifte eller fortsætte møbelets hovedstykke.

Kagestativ

Temple

Kagestativ Fra den voksende popularitet inden for hjemmebagning kunne vi se et behov for et moderne udseende moderne kagestativ, som let kunne opbevares i et skab eller tegne. Let at rengøre og opvaskemaskine sikkert. Templet er let at samle og intuitivt ved at skubbe pladerne over den centrale koniske rygsøjle. Demontering er lige så let ved blot at skubbe dem tilbage. Alle 4 hovedelementer holdes sammen af stablen. Stackeren hjælper med at holde alle elementerne sammen for kompakt opbevaring med flere vinkler. Du kan bruge forskellige pladekonfigurationer til forskellige lejligheder.

Lænestol

Bessa

Lænestol Bessa loungestol er designet til loungearealer på hoteller, resorts og private boliger og harmoniserer med de moderne interiørdesignprojekter. Det er design formidler en sindsro, der indbyder til en oplevelse, der skal huskes. Når vi har løst sin helt bæredygtige produktion, kan vi nyde dens balance mellem form, moderne design, funktion og dens organiske værdier.