Design magasin
Design magasin
Cafe

Hunters Roots

Cafe Som et svar på en kort, moderne, ren æstetik blev der skabt et interiør inspireret af træfrugtkasser, der blev brugt i abstrakt form. Kasserne fylder rummet og skaber en fordybende, næsten hulelignende skulpturel form, men alligevel en, der er produceret af enkle og lige geometriske former. Resultatet er en ren og kontrolleret rumlig oplevelse. Det smarte design maksimerer også den begrænsede plads ved at omdanne praktiske inventar til dekorative funktioner. Lys, skabe og reoler bidrager til designkonceptet og det skulpturelle visuelle.

Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Projektets koncept er "at forbinde kontoret med byen" og drage fordel af miljøet. Webstedet er placeret på det sted, hvor oversigter over byen. For at opnå det vedtages tunnelformede rum, der går gennem indgangsporten til enden af kontorlokalet. Linjen i loftet træ og den sorte spalte, der er installeret lys og klimaanlæg understreger retningen til byen.

Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vores opgave var at levere og installere et væld af stofindpakket akustiske paneler med forskellige størrelser, vinkler og former. De oprindelige prototyper så ændringer i både design og fysiske midler til installation og ophængning af disse paneler fra vægge, lofter og undersiden af trapperne. Det var på dette tidspunkt, vi indså, at de nuværende proprietære hængesystemer til loftplader ikke var passende til vores behov, og vi designet vores egne.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Der er en hel del af disse blandede moderne design på markedet her i Kina i dag, normalt baseret på traditionelle design, men med enten moderne materialer eller nye udtryk. Yuyuyu er en kinesisk restaurant, designer har skabt en ny måde at udtrykke orientalsk design på, en ny installation sammensat af linjer og prikker, de udvides fra døren til indersiden af restauranten. Med tidenes ændring ændres folks æstetiske påskønnelse også. For moderne orientalsk design er innovation meget nødvendig.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Med den gradvise modenhed af æstetik og menneskets æstetiske ændringer, er den moderne stil, der fremhæver selv og individualitet, blevet de vigtige elementer i design. Denne sag er en restaurant, designeren ønsker at skabe en ungdommelig pladsoplevelse for forbrugerne. Lyseblå, grå og grønne planter skaber naturlige komfort og uformelitet i rummet. Lysekronen lavet af håndvævet rotting og metal forklarer kollisionen mellem menneske og natur og viser vitaliteten i hele restauranten.

Butik

Formal Wear

Butik Herre tøjbutikker tilbyder ofte neutralt interiør, der negativt påvirker stemningen hos besøgende og derfor reducerer andelen af salget. For at tiltrække folk ikke kun til at besøge en butik, men også for at købe produkter, der præsenteres der, bør pladsen inspirere og sprede et godt humør. Derfor bruger design af denne butik specielle funktioner inspireret af syhåndværk og forskellige detaljer, der vil tiltrække opmærksomhed og sprede et godt humør. Det åbne rumlayout, der delte sig i to zoner, er også designet til kundernes frihed under shopping.