Design magasin
Design magasin
Renovering Af Kajer

Dongmen Wharf

Renovering Af Kajer Dongmen kaj er et årtusind gammelt kaje ved moderfloden Chengdu. På grund af den sidste runde med "gammel byfornyelse" er området grundlæggende blevet revet og genopbygget. Projektet er at genpræsentere et herligt historisk billede gennem indblanding af kunst og ny teknologi på et bykulturelt sted, der dybest set er forsvundet, og at aktivere og geninvestere den længe sovende byinfrastruktur i det bymæssige offentlige rum.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotellet ligger i Luzhou, Sichuan-provinsen, en by, der er kendt for sin vin, hvis design er inspireret af den lokale vinhule, et rum, der fremkalder et stærkt ønske om at udforske. Lobbyen er genopbygningen af den naturlige hule, hvis relaterede visuelle forbindelse udvider konceptet om hulen og den lokale bytekstur til det indre hotel og således udgør en markant kulturel transportør. Vi værdsætter passagerens følelse, når han bor på hotel, og håber også, at materialets struktur og den skabte atmosfære kan opfattes på et dybere niveau.

Bolig

Soulful

Bolig Hele rummet er baseret på ro. Alle baggrundsfarver er lyse, grå, hvide osv. For at afbalancere mellemrummet vises nogle stærkt mættede farver og nogle lagdelte teksturer i rummet, såsom dyprød, såsom puder med unikke udskrifter, såsom nogle strukturerede metal ornamenter . De bliver de smukke farver i foyeren, mens de også tilføjer den passende varme til rummet.

Interiørdesign Inden For Detailhandel

Studds

Interiørdesign Inden For Detailhandel Studds Accessories Ltd er producenten af tohjulede hjelme og tilbehør. Pindhjelme blev traditionelt solgt i multi-brand forretninger. Derfor var der behov for at skabe en brandidentitet, som den fortjente. D'art konceptualiserede butikken med innovative berøringspunkter som Virtuel virkelighed af produkterne, interaktive berøringsdisplayborde og hjelmrensende maskiner osv. Studerer hjelm- og tilbehørsbutikken, trak et betydeligt antal kunder ind og tog kundernes detailrejse til næste niveau.

Cafe Interiørdesign

Quaint and Quirky

Cafe Interiørdesign Quaint & Quirky Dessert House er et projekt, der viser moderne, moderne stemning med et strejf af natur, der nøjagtigt afspejler de lækre godbidder. Holdet ønsker at skabe et spillested, der virkelig er unikt, og de kiggede til fuglens rede for inspiration. Konceptet blev derefter bragt til live gennem en samling siddepuder, der tjener som det centrale træk i rummet. Den livlige struktur og farver i alle bælgene deler med til at skabe en følelse af ensartethed, der binder jorden og mezzaninbunden sammen, selvom de giver stemningen et strejf af opmærksomhedsfangende.

Cafe Interiørdesign

& Dough

Cafe Interiørdesign Klienten har hovedkontor i Japan med 1.300-donut shop brand butikker, og Dough er et cafemærke, der er nyudviklet og er den første butik, der har åbnet en storslået åbning. Vi fremhævede den styrke, som vores klient kunne give, og vi reflekterede dem i designene. Ved at drage fordel af vores klients styrke er et af de første karakteristiske punkter i denne cafe forholdet mellem købsdisken og køkkenet. Ved at oprette et væg og et afbalanceret vinduesvindue er vores klient god til denne driftsstil, og får kunderne til at flyde glattere.