Design magasin
Design magasin
Børneklub

Meland

Børneklub Hele projektet har afsluttet det fremragende udtryk for temaet forældre-børn indendørs legeplads, der viser en høj grad af komplethed og konsistens i strømlinjen og rumfortællingen. Det subtile liniedesign forbinder forskellige funktionelle områder og indser rationaliteten af besøgende strømmer. Fortællingen om rummet forbinder på sin side forskellige rum gennem et komplet plot og fører forbrugerne til at opleve den vidunderlige rejse mellem forældre-barn-interaktion.

Lejlighed

Home in Picture

Lejlighed Projektet er et boligareal skabt til en familie på fire med to børn. Drømmelandsatmosfæren skabt af hjemmedesignet kommer ikke kun fra eventyrverden skabt for børn, men også fra den futuristiske forstand og åndelige chok, som udfordringen med traditionelle hjemmemøbler medfører. Da designeren ikke var bundet af stive metoder og mønstre, opløste den traditionelle logik og præsenterede en ny fortolkning af livsstil.

Boligindretning

Inside Out

Boligindretning Den arkitektoniske designer første uafhængige solo-interiørdesignprojekt, der valgte en blanding af japanske og nordiske møbler for at skabe en behagelig og behagelig atmosfære. Træ og stof bruges hovedsageligt i hele lejligheden med minimalt lysarmaturer. Konceptet & quot; Inside Out & quot; trækasse afsløret med den tilsluttede træindgang og korridor, mens den er åben for stuen som & quot; Inde i & quot; fremvisning af bøger og kunstudstillinger, med værelser som & quot; Udenfor & quot; lomme med rum, der betjener levende funktioner.

Hovedkontor

Nippo Junction

Hovedkontor Nippo hovedkontor er bygget over et flerlags kryds mellem byinfrastruktur, en motorvej og en park. Nippo er et førende firma inden for vejbyggeri. De definerer Michi, som betyder "gade" på japansk, som grundlaget for deres designkoncept som "hvad der forbinder en række forskellige komponenter". Michi forbinder bygningen med den bymæssige sammenhæng og forbinder også individuelle arbejdsrum med hinanden. Michi blev forbedret til at skabe kreative forbindelser og til at realisere Junction Place en unik arbejdsplads kun mulig her på Nippo.

Privat Hus

Bbq Area

Privat Hus BBQ-projektet er et rum, der tillader madlavning udendørs og genforening af familien. I Chile er grillområdet normalt placeret langt fra huset, men i dette projekt er det en del af huset, der forener det med haven ved hjælp af store lysende foldbare vinduer, der giver magien i haven plads til at strømme ind i huset. De fire rum, natur, pool, spisning og madlavning er samlet i et unikt design.

Facade Arkitektur Design

Cecilip

Facade Arkitektur Design Designet af konvolutten af Cecilip er tilpasset af en superposition af vandrette elementer, der gør det muligt at opnå den organiske form, der adskiller bygningens volumen. Hvert modul er sammensat af sektioner af linjer, der er indskrevet inden for radius af den krumning, der skal dannes. Stykkerne anvendte rektangulære profiler af sølvanodiseret aluminium 10 cm bredt og 2 mm tyk og blev anbragt på et sammensat aluminiumspanel. Når modulet var samlet, blev den forreste del belagt med et 22 gauge rustfrit stål.