Design magasin
Design magasin
Organisk Olivenolie

Epsilon

Organisk Olivenolie Epsilon olivenolie er et produkt med begrænset udgave fra økologiske olivenlunde. Hele produktionsprocessen udføres for hånd ved hjælp af traditionelle metoder, og olivenolien tappes ufiltreret på flaske. Vi har designet denne pakke, der ønsker at sikre, at de følsomme komponenter i meget nærende produkt modtages af forbrugeren fra fabrikken uden ændringer. Vi bruger flasken Quadrotta beskyttet af en indpakning, bundet med læder og placeret i en håndlavet trækasse, forseglet med tætningsvoks. Så forbrugerne ved, at produktet kom direkte fra fabrikken uden nogen indgriben.

Laboratorievandrensningssystem

Purelab Chorus

Laboratorievandrensningssystem Purelab Chorus er det første modulære vandrensningssystem designet til at passe til individuelle laboratoriebehov og rum. Det leverer alle kvaliteter af renset vand og giver en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller forbindes til hinanden i et unikt tårnformat, hvilket minimerer systemets fodaftryk. Haptiske betjeningselementer tilbyder meget kontrollerbare dispensationsstrømningshastigheder, mens en halo af lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gør Chorus til det mest avancerede system, der reducerer miljøpåvirkningen og driftsomkostninger.

Skibsstyringssystem

GE’s New Bridge Suite

Skibsstyringssystem GEs modulære skibskontrolsystem er designet til at passe til både store og lette fartøjer, hvilket giver intuitiv kontrol og klar visuel feedback. Ny positioneringsteknologi, motorkontrolsystemer og overvågningsudstyr gør det muligt for skibe at manøvreres nøjagtigt i trange rum, samtidig med at belastningen på operatøren reduceres, da komplekse manuelle betjeningsorganer erstattes med ny berøringsskærmsteknologi. En justerbar skærm reducerer refleksioner og optimerer ergonomi. Alle konsoller har integrerede håndtag til brug i uslebne have.

Vinhus

Crombe 3.0

Vinhus Crombé-vinhusbutikskonceptets mål var at få kunderne til at opleve en helt ny måde at shoppe på. Den grundlæggende idé var at starte fra udseendet og fornemmelsen af et lager, som vi efterfølgende tilføjede lys og finesse. Selvom vinene præsenteres i deres originale emballage, sikrer de rene linjer i metalrammerne stadig kendskab og perspektiv. Hver flaske hænger i rammen i den samme hældning, som sommelier ville tjene dem i. Det 12 m rack indeholder husvægte og skabe. Pr. Skab kan klienter sikkert opbevare op til 30 flasker.

Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender Safari er en dyrekalender med papir. Tryk blot dele ud, fold og fast for at afslutte. Gør 2011 til dit år med vilde dyr møder! Livet med design: Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for brugerne. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet ”Liv med design”.