Design magasin
Design magasin
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" blev udviklet som en premium vodka. Designet er minimalistisk, både i form af flasken og i farverne. En enkel cylindrisk flaske og et begrænset udvalg af farver (hvid, gråtoner, sort) understreger produktets krystallinske renhed og elegancen og stilen i en minimalistisk grafisk tilgang.

Skøjte Til Blød Og Hård Sne

Snowskate

Skøjte Til Blød Og Hård Sne Den originale Snow Skate er her præsenteret i et ret nyt og funktionelt design - i hårdt træ mahogni og med rustfrit stål løbere. En fordel er, at traditionelle læderstøvler med en hæl kan bruges, og som sådan er der ingen efterspørgsel efter specielle støvler. Nøglen til at praktisere skøjtet er den lette båndteknik, da design og konstruktion er optimeret med en god kombination til skøjtens bredde og højde. En anden afgørende faktor er bredden af løberne, der optimerer styringsskøjteløb på fast eller hård sne. Løberne er i rustfrit stål og forsynet med forsænkede skruer.

Stadion Gæstfrihed

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gæstfrihed Projektet med de nye Sky-lounger er bare det første trin i det enorme renoveringsprogram, AC Milan og FC Internazionale sammen med Milanos Kommune gennemfører med det formål at omdanne San Siro stadion til et multifunktionelt anlæg, der er i stand til at være vært for alle de vigtige begivenheder, som Milano vil møde i løbet af det kommende EXPO 2015. Efter succes med skybox-projektet, har Ragazzi & Partners gennemført ideen om at skabe et nyt koncept med gæstfrihedspladser oven på den store grand stand på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity-rammelyset bruger RBFullers princip om 'Mindre for mere' til at fremstille en lysarmatur, der kun bruger dens lyskilde og elektriske ledninger. Tensegrity bliver det strukturelle middel, som både arbejder gensidigt i kompression og spænding for at frembringe et tilsyneladende diskontinuert lysfelt, der kun er defineret af dens strukturelle logik. Dens skalerbarhed og produktionsøkonomi taler til en vare med endeløs konfiguration, hvis lysende form yndefuldt modstår tyngdekraften med en enkelhed, der bekræfter vores epoks paradigme: At opnå mere, mens vi bruger mindre.

Cabriolet Udstyr Til Uddannelse

Pupil 108

Cabriolet Udstyr Til Uddannelse Elev 108: Den mest overkommelige Windows 8-konvertible enhed til uddannelse. En ny grænseflade og en helt ny oplevelse af læring. Eleven 108 skårer rundt mellem både tablet- og laptop-verdener og skifter mellem de to for at få en bedre ydelse inden for uddannelse. Windows 8 åbner nye læringsmuligheder, så de studerende kan drage fuld fordel af berøringsskærmfunktionen og de utallige apps. En del af Intel® Education Solutions, Pupil 108 er den mest overkommelige og passende løsning til klasseværelser overalt i verden.

Spisebord

Chromosome X

Spisebord Et spisebord designet til at give plads til otte personer, der interagerer i pilearrangementet. Toppen er et abstrakt X, lavet af to forskellige stykker, der fremhæves af en dyb linje, mens det samme abstrakte X reflekteres på gulvet med basisstrukturen. Den hvide struktur er lavet af tre forskellige stykker til let montering og transport. Desuden blev kontrasten af teakfiner i toppen og hvid til basen valgt for at lette den nedre del, hvilket giver mere vægt på den uregelmæssigt formede top, hvilket således giver et tip til forskellig interaktion mellem brugerne.