Design magasin
Design magasin
Frisyredesign Og Koncept

Hairchitecture

Frisyredesign Og Koncept HAIRCHITECTURE resultater fra en forening mellem en frisør - Gijo og en gruppe arkitekter - FAHR 021.3. Motiveret af den europæiske kulturhovedstad i Guimaraes 2012 foreslår de en idé om at flette to kreative metoder, Arkitektur og frisure. Med det brutistiske arkitekturtema er resultatet en forbløffende ny frisure, der betegner et transfigurationshår i absolut samvær med arkitektoniske strukturer. Resultaterne er dristige og eksperimentelle med en stærk samtidsfortolkning. Teamarbejde og dygtighed var afgørende for at få et tilsyneladende almindeligt hår.

Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Hvert år producerer Nissan en kalender under temaet for sit brand tagline "Spændende i modsætning til andre". 2013-versionen er fyldt med øjenåbning og unikke ideer og billeder som et resultat af samarbejde med en dansemaleri-kunstner “SAORI KANDA”. Alle billeder i kalenderen er værkerne af dansemaleriet SAORI KANDA. Hun legemliggjorde sin inspiration fra Nissan-køretøjet i sine malerier, der blev tegnet direkte på et vandret gardin placeret i studiet.

Brochure

NISSAN CIMA

Brochure ・ Nissan integrerede alle de avancerede teknologier og visdom, interiørmaterialer af fremragende kvalitet og kunsten japansk håndværk (“MONOZUKURI” på japansk) for at skabe en luksus sedan af uovertruffen kvalitet - den nye CIMA, Nissans ensomme flagskib.・ Denne brochure er designet ikke kun til at vise produktfunktionerne i CIMA, men også for at komme over til publikum Nissans tillid og stolthed i dets håndværk.

Pakkeudformningen Af Tyggegummi

ZEUS

Pakkeudformningen Af Tyggegummi Pakkedesign til tyggegummi. Konceptet med disse design er "stimulerende følsomhed". Mål for produkter er mænd i tyverne, og disse innovative design hjælper dem med at hente produkter i butikkerne instinktivt. Hovedvisualer udtrykker et spektakulært verdensbillede af naturfænomenet, der er forbundet med hver smag. THUNDER SPARK til en argut og elektrificerende smag, SNOW STORM til frysning og stærk kølesmag, og RAIN SHOWER til smag af fugtig, saftig og vandig sans.

Fotokromisk Baldakinstruktur

Or2

Fotokromisk Baldakinstruktur Or2 er en enkelt overfladet tagkonstruktion, der reagerer på sollys. De polygonale segmenter af overfladen reagerer på ultraviolet lys og kortlægger solstrålernes placering og intensitet. I skyggen er segmenterne af Or2 gennemskinnelige hvide. Når de bliver ramt af sollys, bliver de dog farvede og oversvømmer rummet nedenfor med forskellige lysfarver. I løbet af dagen bliver Or2 en skyggeindretning, der passivt styrer pladsen under den. Om natten forvandles Or2 til en enorm lysekrone, der spreder lys, som er blevet indsamlet af integrerede fotovoltaiske celler i løbet af dagen.

Mousserende Vin Etiket Og Pakke

Il Mosnel QdE 2012

Mousserende Vin Etiket Og Pakke Ligesom Iseo-søen sprøjter på bredden af Franciacorta, så befugter den mousserende vin siderne af et glas. Konceptet er en grafisk genuddybning af søens form og udtrykker al magt fra en reserveflaske, der hældes i et krystalglas. En elegant og livlig etiket, afbalanceret i grafik og farver, er en dristig løsning med gennemsigtig polypropylen og helt hot folie-guldprint for at give nye fornemmelser. Udhældningen af vinen er understreget på kassen, hvor grafikken vikles rundt om pakken: enkel og slagfuld sammensat af to “slive et tiroir” -elementer.