Design magasin
Design magasin
Håndtaske, Aften Taske

Tango Pouch

Håndtaske, Aften Taske Tango-tasken er en enestående taske med et virkelig innovativt design. Det er et bærbart kunstværk, som bæres af armbåndet, og det giver dig mulighed for at have dine hænder fri. Indvendigt er der plads nok, og den sammenklappelige magnetlukningskonstruktion giver en uventet let og bred åbning. Posen er lavet med blødt voksbelagt læder i kalveskind for en utrolig behagelig berøring af håndtaget og puffede sideindsatser, med vilje kontrast til den mere konstruerede hoveddel lavet af såkaldt glaseret læder.

Frakke, Der Kan Konvertible,

Eco Furs

Frakke, Der Kan Konvertible, Frakken, der kan være 7-i-1, er inspireret af de travle karrieredamer, der vælger en unik, økologisk og funktionel daglig garderobe. I det er den gamle, men igen trendy, håndsyede skandinaviske Rya Rug-tekstil genfortolket på en moderne måde, hvilket resulterer i monterede uldtøj, der er som pelse med hensyn til deres ydeevne. Forskellen er i detaljer og dyre- og miljøvenlighed. I årenes løb er Eco Furs blevet testet i forskellige europæiske vinterklimaer, som har hjulpet med at udvikle kvaliteten af denne frakke og de andre nylige stykker til perfektion.

Tøj

Bamboo lattice

Tøj I Vietnam ser vi bambusgitterteknikken i mange produkter, såsom både, møbler, kyllingebure, lanterner ... Bambusgitter er stærk, billig og let at fremstille. Min vision er at skabe en resort-mode, der er spændende og yndefuld, sofistikeret og charmerende. Jeg anvendte denne bambusgitterdetalj på nogle af mine mode ved at konvertere den rå, hårde regelmæssige gitter til blødt materiale. Mine designs kombinerer tradition med moderne form, hårdheden i gittermønsteret og sandblødhed af fine stoffer. Mit fokus er på form og detaljer, hvilket bringer charmer og femininitet til bæreren.

Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida er en 14K guldring, der glider på din finger for at skabe et charmerende look. Fasaden på Isida-ringen er pyntet med unikke elementer som diamanter, ametyster, citriner, tsavorit, topaz og suppleret med hvidt og gult guld. Hvert stykke har sit eget specificerede materiale, hvilket gør det one-of-a-kind. Derudover reflekterer den flade glaslignende facade på skiver af ædelsten forskellige lysstråler i forskellige omgivelser og tilføjer ringen en eksklusiv karakter.

Halskæde

Scar is No More a Scar

Halskæde Designet har en dramatisk smertefuld historie bag sig. Det blev inspireret af mit uforglemmelige pinlige ar på min krop, der blev brændt af stærkt fyrværkeri, da jeg var 12 år gammel. Da jeg prøvede at dække den med en tatovering, advarede tatovøren mig, at det ville være værre at dække bange. Alle har sit ar, alle har sin eller hendes uforglemmelige smertefulde historie eller historie, den bedste løsning til helbredelse er at lære at møde det og kraftigt overvinde det snarere end at dække eller prøve at flygte fra det. Derfor håber jeg, at folk, der bærer mine smykker, kan føle sig stærkere og mere positive.

Tilsluttet Ur

COOKOO

Tilsluttet Ur COOKOO ™, verdens første designer smartwatch, der kombinerer en analog bevægelse med en digital skærm. Med et ikonisk design til sine ultra rene linjer og smarte funktionaliteter viser uret foretrukne underretninger fra din smartphone eller iPad. Takket være COOKOO App ™ holder brugerne kontrol over deres tilsluttede liv ved at vælge, hvilke underretninger og advarsler de ønsker at modtage lige til deres håndled. Ved at trykke på den tilpassede COMMAND-knap tillades fjernbetjening af kameraet, fjernbetjening af musikafspilning, en-knap Facebook-indtjekning og mange andre indstillinger.