Design magasin
Design magasin
Tilpasningsbare Smykker

Gravity

Tilpasningsbare Smykker Mens brugen af høje moderne teknologier, nye materialer eller ekstreme nye former i det 21. århundrede ofte er et must for at gøre nyskabelser, viser Gravity det modsatte. Gravity er en samling af tilpasningsbare smykker, der kun bruger gevindet, en meget gammel teknik og tyngdekraften, en uudtømmelig ressource. Samlingen er sammensat af et stort antal sølv- eller guldelementer med forskellige designs. Hver af dem kan forbindes med perler eller stenstrenge og vedhæng. Samlingen bliver så uendelig med forskellige juveler.

Dametøjskollektion

The Hostess

Dametøjskollektion Daria Zhiliaevas kandidatkollektion handler om femininitet og maskulinitet, styrke og skrøbelighed. Samlingens inspiration kommer fra et gammelt eventyr fra russisk litteratur. Kobbersbjergens værtinde er en magisk beskytter af minearbejdere fra en gammel russisk eventyr. I denne samling kan du se det smukke ægteskab med lige linjer, inspireret af minearbejdsuniformer og de yndefulde mængder af russisk nationaldragt. Holdmedlemmer: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Håndtaske, Aften Taske

Tango Pouch

Håndtaske, Aften Taske Tango-tasken er en enestående taske med et virkelig innovativt design. Det er et bærbart kunstværk, som bæres af armbåndet, og det giver dig mulighed for at have dine hænder fri. Indvendigt er der plads nok, og den sammenklappelige magnetlukningskonstruktion giver en uventet let og bred åbning. Posen er lavet med blødt voksbelagt læder i kalveskind for en utrolig behagelig berøring af håndtaget og puffede sideindsatser, med vilje kontrast til den mere konstruerede hoveddel lavet af såkaldt glaseret læder.

Frakke, Der Kan Konvertible,

Eco Furs

Frakke, Der Kan Konvertible, Frakken, der kan være 7-i-1, er inspireret af de travle karrieredamer, der vælger en unik, økologisk og funktionel daglig garderobe. I det er den gamle, men igen trendy, håndsyede skandinaviske Rya Rug-tekstil genfortolket på en moderne måde, hvilket resulterer i monterede uldtøj, der er som pelse med hensyn til deres ydeevne. Forskellen er i detaljer og dyre- og miljøvenlighed. I årenes løb er Eco Furs blevet testet i forskellige europæiske vinterklimaer, som har hjulpet med at udvikle kvaliteten af denne frakke og de andre nylige stykker til perfektion.

Tøj

Bamboo lattice

Tøj I Vietnam ser vi bambusgitterteknikken i mange produkter, såsom både, møbler, kyllingebure, lanterner ... Bambusgitter er stærk, billig og let at fremstille. Min vision er at skabe en resort-mode, der er spændende og yndefuld, sofistikeret og charmerende. Jeg anvendte denne bambusgitterdetalj på nogle af mine mode ved at konvertere den rå, hårde regelmæssige gitter til blødt materiale. Mine designs kombinerer tradition med moderne form, hårdheden i gittermønsteret og sandblødhed af fine stoffer. Mit fokus er på form og detaljer, hvilket bringer charmer og femininitet til bæreren.

Diamantring

The Great Goddess Isida

Diamantring Isida er en 14K guldring, der glider på din finger for at skabe et charmerende look. Fasaden på Isida-ringen er pyntet med unikke elementer som diamanter, ametyster, citriner, tsavorit, topaz og suppleret med hvidt og gult guld. Hvert stykke har sit eget specificerede materiale, hvilket gør det one-of-a-kind. Derudover reflekterer den flade glaslignende facade på skiver af ædelsten forskellige lysstråler i forskellige omgivelser og tilføjer ringen en eksklusiv karakter.