Design magasin
Design magasin
Pensionat Interiørdesign

The MeetNi

Pensionat Interiørdesign Med hensyn til designelementer er det ikke ment at være kompliceret eller minimalistisk. Det tager kinesisk enkel farve som base, men bruger struktureret maling til at efterlade rummet tomt, hvilket danner den orientalske kunstneriske opfattelse i tråd med moderne æstetik. Moderne humanistisk boligindretning og traditionel dekoration med historiske historier synes at være gamle og moderne dialoger, der flyder i rummet, med en afslappet gammel charme.

Hotel Interiør Design

New Beacon

Hotel Interiør Design Rummet er en container. Designeren tilfører følelser og rumelementer i det. Kombineret med karakteristikkerne i rum Noumenon afslutter Designer fradraget fra følelser til sekvens gennem arrangementet af rute og danner derefter en komplet historie. Menneskelig følelse udfældes naturligvis og sublimeres gennem erfaring. Den bruger moderne teknikker til at metaforere den antikke bys kultur og viser den æstetiske visdom i tusinder af år. Designet fortæller langsomt, hvordan en by nærer det moderne menneskelige liv med sin kontekst.

Klinik

Chibanewtown Ladies

Klinik Et vigtigt element i dette design var, at folk, der kommer til hospitalet, ville være afslappet. Som et træk ved pladsen er der udover ammeværelset også en tæller som ø-køkken, så de kan lave mælk til baby i venteværelset. Børnearealet, der er i midten af rummet, er et symbol på rummet, og de kan se børn overalt. Sofaen, der er placeret på væggen, har en højde, der gør det lettere for en gravid kvinde at sidde op, bagvinklen justeres, og pudehårdheden justeres, så den ikke er for blød.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Projektet er en hotpot-restaurant beliggende i Chengdu, Kina. Designinspirationen stammer fra den harmoniske sameksistens mellem menneske og natur på Neptune. Restauranten er organiseret med syv designtemaer for at illustrere historier om Neptune. Begreberne film og tv, kunst, videnskab og teknologi, dekorativt originalt design af møbler, lamper, bordservice osv. Giver de besøgende en fantastisk oplevelse. Materialekollokation og farvekontrast skaber rumstemning. Mekanisk installationskunst anvendes til at forbedre ruminteraktion og forbrugeroplevelse.

Lounge

BeantoBar

Lounge Et vigtigt element i dette design var at få appel til de anvendte materialer. Det vigtigste anvendte materiale var vestlig rød cedertræ, som også bruges i deres første butik i Japan. Som en måde at vise materialet stablede Riki Watanabe et mosaikmønster op ved at hælde stykker sammen ad gangen som en parket og brugte essensen af materialer ujævne farver. På trods af at have anvendt de samme materialer var Riki Watanabe med succes at kunne skifte udtryk afhængigt af synsvinklerne ved at skære dem ud.

Ring

Wishing Well

Ring Da Tippy besøgte en rosehave i sine drømme, mødte Tippy en ønskebrønd omgivet af roser. Der kiggede hun ind i brønden og så refleksionen af nattestjernerne og fremsatte et ønske. Natstjernerne er repræsenteret af diamanterne, og rubinen symboliserer hendes dybeste lidenskab, drømme og håb, som hun gjorde ved den ønskede brønd. Dette design har en brugerdefineret roseskåret, hexagon rubineklo i 14 K massivt guld. Små blade er udskåret for at vise tekstur fra naturlige blade. Ringbåndet understøtter den flade top og krummer sig let indad. Ringstørrelser skal beregnes matematisk.