Design magasin
Design magasin
Håndtasker

Qwerty Elemental

Håndtasker Ligesom skrivemaskinernes designudvikling viser omdannelsen fra en meget kompleks visuel form til den renforede, enkle geometriske form, er Qwerty-elemental legemliggørelsen af styrke, symmetri og enkelhed. Konstruktive ståldele lavet af forskellige håndværkere er karakteristiske visuelle træk ved produktet, hvilket giver posen et arkitektonisk udseende. Den essentielle særegenhed ved posen er to skrivemaskine nøgler, der fremstilles selv og samles af designeren selv.

Dametøjskollektion

Macaroni Club

Dametøjskollektion Samlingen, Macaroni Club, er inspireret af The macaroni & # 039; s fra midten af 1700-tallet, der forbinder dem med dagens logo-afhængige mennesker. Makaroni var betegnelsen for mænd, der overskred de almindelige grænser for mode i London. De var logo-manien fra det 18. århundrede. Denne kollektion har til formål at vise kraften i logoet fra fortid til nutid og skaber Macaroni Club som et brand af sig selv. Designdetaljerne er inspireret af Macaroni-kostumer i 1770, og den aktuelle modetrend med ekstreme volumener og længde.

Websted

Tailor Made Fragrance

Websted Tailor Made Fragrance blev født af erfaringerne fra et italiensk firma, der er specialiseret i udvikling og produktion af primær emballage til sektorer duft, hudpleje, farvekosmetik og duft til hjemmet. Webgriffes rolle var at understøtte kundens forretningsstrategi ved at designe en løsning, der favoriserede brand Awareness og lanceringen af den nye Business Unit, der var koncentreret om at lade brugerne skabe deres unikke og fuldt tilpassede parfume, affyrer et skridt i en bred proces med industriel vækst og segmentering af B2B-udbuddet.

Luftkvalitetskontrol

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontrol Midea Sensia AQC er en intelligent hybrid, der integrerer boligindretningen med både elegance og stil. Det bringer humaniseret teknologi og innovation gennem funktioner, der styrer temperatur og luftkvalitetsrensning med belysning og vase til rumindretning. Velforeningen ankommer gennem sensorteknologi, der kan læse miljøet og holde den lokale temperatur og fugtighed stabil, ifølge tidligere opsætning foretaget af MideaApp.

Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigationsrobot til hospitalets logistik. Det er et produktservicesystem til at udføre sikre effektive leverancer, hvilket reducerer sundhedspersonens chancer for at blive udsat for at blive syge, begrænse pandemisygdomme mellem hospitalets personale og patienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjælper med at håndtere hospitalsleverancer med let adgang og sikkerhed ved hjælp af ukompliceret brugerinteraktion gennem den venlige teknologi. Robotenhederne har evnen til at bevæge sig autonomt ind i indemiljøet og har synkroniseret flow med lignende enheder og være i stand til at arbejde sammen med teamet.

Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset optrådte af kærlighed og kærlighed - et kærligt par med tre børn. Husets DNA inkluderer strukturering af æstetiske principper, der finder inspiration i ukrainsk historie og kultur inspireret af japansk visdom. Jordens element som materiale gør sig gjeldende i strukturelle aspekter af hjemmet, såsom det originale stråtag og i de smukke og tætte strukturerede lervægge. Ideen om at hylde, som et grundlæggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.