Design magasin
Design magasin
Konsol

Mabrada

Konsol En unik konsol lavet af malet træ med stenfinish, der viser en gammel autentisk kaffekværn, der går tilbage til den osmanniske periode. En jordansk kaffekøler (Mabrada) blev gengivet og formet til at stå som et af benene på den modsatte side af konsollen, hvor kværnen sidder, hvilket skaber et fascinerende stykke til en foyer eller stue.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skønhedssten - pyrope - dens meget essens giver storhed og højtidlighed. Det er skønheden og det unikke ved stenen identificeret billedet, som er beregnet til fremtidig dekoration. Der var et behov for at skabe en unik ramme til sten, der ville føre ham i luften. Stenen blev trukket ud over dets holdemetall. Denne formel sensuel lidenskab og attraktiv kraft. Det var vigtigt at bevare det klassiske koncept og understøtte den moderne opfattelse af smykker.

Virksomhedsidentitet

Jae Murphy

Virksomhedsidentitet Det negative rum bruges, fordi det gør seerne nysgerrige, og når de oplever det Aha-øjeblik, kan de med det samme lide det og huske det. Logo-mærket har initialer J, M, kameraet og stativet integreret i det negative rum. Da Jae Murphy ofte fotograferer børn, antyder de store trapper, der er dannet med navn og et lavt placeret kamera, at børnene er velkomne. Gennem Corporate Identity design videreudvikles den negative pladsidee fra logoet. Det tilføjer en ny dimension til hvert element og får sloganet, En usædvanlig udsigt til det almindelige sted, sandt.

Broche

The Sunshine

Broche Funktionen ved denne smykker er, at her bruges en stor stenkompleks form, der er indstillet til usynlig (luft) ramme. Visning af smykkedesign åbner kun sten, der skjuler montageteknologi. Selve stenen holdes af to, påtrængende armaturer og tynd plade bestrøbt med diamanter. Denne plade er grundlaget for alle brochetter med understøttende struktur. Det holder og den anden sten. Hele sammensætningen blev muliggjort efter den detaljerede hovedslibesten.

To Sæder

Mowraj

To Sæder Mowraj er en to-sæder designet til at legemliggøre ånden i etniske egyptiske og gotiske stilarter. Dens form blev afledt af Nowrag, den egyptiske version af tærskeslæden ændret for at legemliggøre den gotiske flair uden at gå på kompromis med dens etniske antediluvianske essens. Designet er sortlakeret med etniske egyptiske håndlavede indgraveringer på både arme og ben samt rig fløjlstop tilbehør med bolte og trækringe, hvilket giver det en middelalderlig smidt som gotisk udseende.

Bolig

Tempo House

Bolig Dette projekt er en komplet renovering af et hus i kolonistil i et af de mest charmerende kvarterer i Rio de Janeiro. Beliggende på et ekstraordinært sted, fuld af eksotiske træer og planter (original landskabsplan af den berømte landskapsarkitekt Burle Marx), var hovedmålet at integrere den udvendige have med de indvendige rum ved at åbne store vinduer og døre. Udsmykningen har vigtige italienske og brasilianske mærker, og dens koncept er at have det som et lærred, så kunden (en kunstsamler) kan vise sine yndlingsværker.