Design magasin
Design magasin
Desktop Installation

Wood Storm

Desktop Installation Wood Storm er en desktopinstallation til visuel nydelse. Turbulensen i luftstrømmen gøres reel med et trædækken, som forbedres af lys, der er støbt nedenfra for en verden uden tyngdekraft. Installationen opfører sig som en endeløs dynamisk løkke. Det guider synslinjen omkring det for at søge efter begyndelsen eller slutpunktet, da publikum faktisk danser med stormen.

Interaktive Installationer

Falling Water

Interaktive Installationer Det faldende vand er et sæt interaktive installationer, der giver brugerne mulighed for at ændre løbebane rundt om en terning eller terninger. Kombinationen af terninger og perleret strøm giver en kontrast mellem statisk genstand og dynamisk vandstrøm. Strømmen kan trækkes for at se perler løbe eller bare sættes på et bord som en scene med frossent vand. Perler betragtes også som ønsker folk gør hver dag. Ønsker skal kædes og køre for evigt som et vandfald.

Rammeinstallation

Missing Julie

Rammeinstallation Dette design præsenterer en rammeinstallation og en grænseflade mellem indendørs og udendørs eller lys og skygger. Det leverer et udtryk, mens folk kigger ud af en ramme for at vente på, at nogen vender tilbage. Forskellige typer og størrelser af glaskugler bruges som symbol på ønsker og tårer for at antyde den følelse, der muligvis gemmer sig inde. Stålrammen og kasserne definerer følelsesgrænsen. Den følelse, som en person giver, kan være forskellig fra den måde, den opfattes på, ligesom billederne i sfærerne er på hovedet.

Tesæt

Vapor Breeze

Tesæt Tekande er en kasse, der indeholder et univers af essens, der venter på at blive frigivet. Når man ser ind i åbningen, kan man finde en struktur af dynamiske kanaler, der er mellemliggende inden for dampe. Strukturen afspejles også på huden udenfor. Hele kroppen illustrerer en fordampet essens for folk at visualisere og nyde hver dag.

Blomsterstand

Eyes

Blomsterstand The Eyes er et blomsterbord til alle lejligheder. Den ovale krop er guldbelagt med uregelmæssige åbninger som menneskelige øjne, der altid søger efter vidunderlige ting i Moder Natur. Stativet opfører sig som en filosof. Det værner om den naturlige skønhed og viser hele verden for dig før eller efter du tænder den.

Desktop Interaktivt Display Stativ

Ubiquitous Stand

Desktop Interaktivt Display Stativ Dette allestedsnærværende desktop-stativ er designet til at interagere mennesker med dagdrømme. Hullerne er arrangeret og tilsætningsstoffet forstærket med blomster, slikkepinde eller motiver, der samles i dets mønster fra forskellige orienteringer. Den forkromede overflade reflekterer og ændrer toner til de viste motiver, og folket interagerer med det.