Design magasin
Design magasin
Udstillingsrum

Ideaing

Udstillingsrum Dette er virksomhedsudstillingshallen i Guangzhou Design Week i 2013 designet af C&C Design Co., Ltd. Designet disponerer pænt plads på mindre end 91 kvadratmeter, der vises af berøringsskærmsdisplayet og den indendørs projektor. QR-koden, der vises i lysboksen, er virksomhedens weblink. I mellemtiden håber designerne, at udseendet på hele bygningen kan give folk en følelse fuld af vitalitet, og demonstrerer derfor den kreativitet, som designfirmaet besidder, det vil sige "uafhængighedsånden og ideen om frihed", som de går ind for. .

Taktilt Stof

Textile Braille

Taktilt Stof Industriel universal jacquard-tekstiltanke som en oversætter for blinde mennesker. Dette stof kan læses af mennesker med godt syn, og det er beregnet til dem at hjælpe de blinde mennesker, der begynder at miste synet eller have synsproblemer; for at lære braille-systemet med et venligt og almindeligt materiale: stof. Det indeholder alfabetet, tal og tegnsætningstegn. Der tilføjes ingen farver. Det er et produkt i grå skala som et princip uden lysopfattelse. Det er et projekt med social betydning og går ud over kommercielle tekstiler.

Vandhaner

Electra

Vandhaner Electra, der betragtes som repræsentant for digital brug i armatursektoren, kombinerer teknologien med design for at fremhæve designen af den digitale tidsalder. Båndene, der ikke har separat håndtag, tiltrækker alle på grund af dens elegance og smarte udseende og er afgørende for at være unik i vådt område. Berøringsskærmsknapperne på Electra tilbyder brugerne en mere ergonomisk løsning. "Eco Mind" på vandhanerne giver brugeren maksimal effektivitet i besparelsen. Denne funktion tilføjer især værdi til kommende generationer

Kontorlokaler

C&C Design Creative Headquarters

Kontorlokaler Det kreative hovedkvarter for C&C Design ligger i et postindustrielt værksted. Dens bygning er omdannet fra en rød-mursten fabrik i 1960'erne. I betragtning af at beskytte bygningens nuværende situation og historiske hukommelse har Designteam prøvet deres bedste for at undgå skader på den oprindelige bygning i indretningen. En masse gran og bambus bruges til indretningen. Åbning og lukning og omskiftning af rum er udtænkt med smart. Belysningskonstruktionerne til forskellige regioner afspejler forskellige visuelle atmosfærer.

Gade Bænk

Ola

Gade Bænk Denne bænk, designet efter miljøvenlige strategier, bringer gademøbler til et nyt niveau. Ligeledes hjemme i urbane eller naturlige omgivelser skaber væskeledningerne en række siddemuligheder inden for en bænk. De anvendte materialer er genanvendt aluminium til bunden og stål til sædet, valgt for deres genanvendelige og holdbare egenskaber; det har en lys og modstandsdygtig pulverlakeret finish ideel til udendørs brug i alle væder. Designet i Mexico City af Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman og Karime Tosca.

Vandhane

Amphora

Vandhane Amphora-serien er designet til at forbinde fortid og fremtid og giver en chance for at opleve de grundlæggende og funktionelle former fra oldtiden. Det var ikke let som i dag at gøre vores livskildevand tilgængeligt de dage. Kranens usædvanlige form kommer fra århundreder før i dag, men dens vandbesparende patron bringer i morgen. Vandhane retro designet fra gade springvand fra gammel tid og bringer æstetisk til dine badeværelser.