Design magasin
Design magasin
Stol

5x5

Stol 5x5-stolen er et typisk designprojekt, hvor begrænsningen anerkendes som en udfordring. Stolens sæde og ryg er lavet af xilith, hvilket er meget vanskeligt at forme. Xilith er råmaterialet, der kan findes 300 meter under jordoverfladen og er forsynet med et kul. I øjeblikket kastes størstedelen af råmaterialet væk. Fra miljømæssigt synspunkt genererer dette materiale affald på jordoverfladen. Derfor syntes idéen om stoledesignet at være meget provokerende og udfordrende.

Afføring

Musketeers

Afføring Enkel. Elegant. Funktionel. Musketeers er trebenede afføring lavet af pulverlakeret metal bøjet i form med laserskåret træben. En trebenbase er vist geometrisk for at være faktisk mere stabil og har mindst mulig chance for at slingre end at have fire. Med fremragende balance og funktionalitet gør musketiers elegance i sit modernistiske look det til det perfekte stykke at have på dit værelse. Find ud af mere: www.rachelledagnalan.com

Gulvfliser

REVICOMFORT

Gulvfliser REVICOMFORT er et aftageligt og genanvendeligt gulv. Hurtig og nem at anvende. Klar til brug. Ideel til ombygning. I et enkelt produkt kombinerer det de tekniske egenskaber ved fuldkropsporcelænfliser, de økonomiske fordele ved tidsbesparende forenklet placering, let mobilitet og genbrug i forskellige rum. REVICOMFORT kan udføres i flere Revigrés 'kollektioner: forskellige effekter, farver og overflader.

Aromadiffusor

Magic stone

Aromadiffusor Magic Stone er meget mere end et husholdningsapparat, er i stand til at skabe en magisk atmosfære. Dens form er inspireret af naturen og tænker på en sten, udjævnet af vandet i en flod. Vandelementet er symbolsk repræsenteret af bølgen, der adskiller den øverste fra underkroppen. Vandet er det centrale element i dette produkt, der gennem ultralyd forstøver vandet og den duftende olie, hvilket skaber en kold damp. Bølgemotivet tjener til at skabe atmosfæren gennem LED-lyset, der glat ændrer farver. Når du stryger på dækslet aktiverer du kapacitetsknappen, der styrer alle funktioner.

Legetøj

Minimals

Legetøj Minimaler er en yndig linje med modulære dyr, der er kendetegnet ved brug af primær farvepalet og geometriske former. Navnet stammer ad gangen fra ordet "minimalisme" og sammentrækningen af "minidyr". Bestemt, de er bestemt til at afsløre essensen af toyness ved at fjerne alle ikke-essentielle former, funktioner og koncepter. Sammen skaber de en pantone af farver, dyr, tøj og arketyper og opfordrer folk til at vælge den karakter, de identificerer sig med.

Trådløs Højttaler

Saxound

Trådløs Højttaler Saxound er et unikt koncept inspireret af nogle af de førende højttalere i verden. Det er en blanding af den bedste innovation, der er foretaget allerede for få år siden, med en blanding af vores egen innovation, hvilket gør det til en helt ny oplevelse for mennesker. Kerneelementerne i Saxound er den cylindriske form og gevindmontering. Dimensionerne på Saxound er inspireret af en almindelig kompakt skive med en diameter på 13 centimeter og en højde på 9,5 centimeter, som kan forskydes med en hånd. Den består af to 1 ”Tweeters, to 2” mid-drivere og en basradiator opbygget i en så lille formfaktor.