Design magasin
Design magasin
Kaffekop Og Underkop

WithDelight

Kaffekop Og Underkop At servere sød godbidder i bidestørrelse på siden af kaffe er en del af mange forskellige kulturer, da det er en sædvane at servere en kop kaffe med tyrkisk glæde i Tyrkiet, biscotti i Italien, churros i Spanien og datoer i Arabien. På konventionelle tallerkener glider disse godbidder imidlertid mod den varme kaffekop og klæber eller bliver våde fra kaffespildene. For at forhindre dette har denne kaffekop en underkop med dedikerede spalter, der holder kaffetrådene på plads. Da kaffe er en af de vigtigste varme drikke, har forbedring af kvaliteten af kaffedrikkingsoplevelsen betydning med hensyn til dagligdagen.

Bord

Codependent

Bord Codependent smelter sammen psykologi og design, specifikt med fokus på den fysiske manifestation af en psykologisk tilstand, codependency. Disse to sammenflettede tabeller skal stole på hinanden for at fungere. De to former er ude af stand til at stå alene, men skaber samlet en funktionel form. Den endelige tabel er et stærkt eksempel, hvor helheden er større end summen af dens dele.

Bestik

Ingrede Set

Bestik Ingrede bestikssæt er designet til at udtrykke behovet for perfektion i hverdagen. Sæt gaffel, ske og kniv sammen med magneter. Bestik står lodret og skaber harmoni med bordet. Matematiske former tilladt at konstruere en flydende form, der består af tre forskellige stykker. Denne tilgang skaber nye muligheder, der kan bruges til mange forskellige produkter, såsom servise og andre redskaber design.

Brevåbner

Memento

Brevåbner Alle starter med taknemmelige. En række brevåbnere, der afspejler erhverv: Memento er ikke kun et sæt værktøjer, men også en række objekter, der udtrykker brugerens taknemmelighed og følelser. Gennem produktsemantik og enkle billeder af forskellige erhverv giver designerne og de unikke måder, hvert Memento-stykke bruges, brugeren forskellige inderlige oplevelser.

Lænestol

Osker

Lænestol Osker inviterer dig straks til at læne sig tilbage og slappe af. Denne lænestol har et meget udtalt og buet design, der giver karakteristiske egenskaber som perfekt udformede træskærme, læderarmlæn og polstring. De mange detaljer og brugen af materialer af høj kvalitet: læder og massivt træ garanterer et moderne og tidløst design.

Håndvaskmøbler

Eva

Håndvaskmøbler Designerens inspiration kom fra det minimale design og til at bruge det som en stille, men forfriskende funktion ind i badeværelset. Det fremkom ved forskning i arkitektoniske former og enkle geometriske volumener. Håndvask kan potentielt være et element, der definerer forskellige rum omkring og på samme tid et midtpunkt ind i rummet. Det er også meget nemt at bruge, rent og holdbart. Der er adskillige variationer, herunder stand alone, sidebænk og vægmonteret samt enkelt- eller dobbeltvask. Variationerne i farve (RAL-farver) vil hjælpe med at integrere designet i rummet.