Design magasin
Design magasin
Halskæde

Scar is No More a Scar

Halskæde Designet har en dramatisk smertefuld historie bag sig. Det blev inspireret af mit uforglemmelige pinlige ar på min krop, der blev brændt af stærkt fyrværkeri, da jeg var 12 år gammel. Da jeg prøvede at dække den med en tatovering, advarede tatovøren mig, at det ville være værre at dække bange. Alle har sit ar, alle har sin eller hendes uforglemmelige smertefulde historie eller historie, den bedste løsning til helbredelse er at lære at møde det og kraftigt overvinde det snarere end at dække eller prøve at flygte fra det. Derfor håber jeg, at folk, der bærer mine smykker, kan føle sig stærkere og mere positive.

Tilsluttet Ur

COOKOO

Tilsluttet Ur COOKOO ™, verdens første designer smartwatch, der kombinerer en analog bevægelse med en digital skærm. Med et ikonisk design til sine ultra rene linjer og smarte funktionaliteter viser uret foretrukne underretninger fra din smartphone eller iPad. Takket være COOKOO App ™ holder brugerne kontrol over deres tilsluttede liv ved at vælge, hvilke underretninger og advarsler de ønsker at modtage lige til deres håndled. Ved at trykke på den tilpassede COMMAND-knap tillades fjernbetjening af kameraet, fjernbetjening af musikafspilning, en-knap Facebook-indtjekning og mange andre indstillinger.

Bærbar Taske

Olga

Bærbar Taske En bærbar taske med særlig rem og specialfastgør et andet sagsystem. Til materialet tog jeg genanvendt læder. Der er flere farver fra hvor enhver kan hente sin egen. Mit mål var at gøre almindelig, interessant bærbar sag, hvor let er chage-pleje-system, og hvor du kan fastgøre en anden sag, hvis du skal medbringe til eksamens Mac book pro og Ipad eller mini Ipad med dig. Du kan bære paraply eller en avis under sagen med dig. Let omskiftelig sag til hver dag behov.

Regnfrakke

UMBRELLA COAT

Regnfrakke Denne regnfrakke er en kombination af en regnfrakke, en paraply og vandtæt bukser. Afhængig af vejrforholdene og mængden af regn kan det justeres til forskellige beskyttelsesniveauer. Hans unikke træk er, at det kombinerer regnfrakke og paraply i et emne. Med "paraply-regnfrakke" er dine hænder fri. Det kan også være perfekt til sportsaktiviteter som cykling. Derudover støder du ikke på andre paraplyer i en overfyldt gade, da paraplyhætten strækker sig over dine skuldre.

Ring

Doppio

Ring Dette er en spændende juvel af mystisk art. "Doppio", i sin spiralform, rejser i to retninger, der symboliserer mænds tid: deres fortid og deres fremtid. Det bærer sølvet og guldet, der repræsenterer udviklingen af den menneskelige ånds dyder gennem hele dens historie på Jorden.