Design magasin
Design magasin
Introduktionsrum Til Urmesse

Salon de TE

Introduktionsrum Til Urmesse Et introduktionsrum på 1900m2 var påkrævet, før besøgende udforskede de 145 internationale urmærker inden for Salon de TE. For at fange besøgendeens fantasi om luksuriøs livsstil og romantik blev en "Deluxe Train Journey" udviklet som hovedkoncept. For at skabe dramatisering blev modtagelseskonkurrencen omdannet til et dagsstationstema sammen med interiørets aftentogplatform med livsstørrelse af togtogvinduer, der udsender historiefortællinger. Til sidst åbner en multifunktionel arena med en scene op for de forskellige branded showcases.

Turistattraktion

In love with the wind

Turistattraktion Castle Forelsket i vinden er en bolig fra det 20. århundrede, beliggende inden for et landskab på 10 hektar nær landsbyen Ravadinovo, et område i hjertet af bjerget Strandza. Besøg og nyd verdenskendte samlinger, fantastisk arkitektur og inspirerende familiehistorier. Slap af midt i idylliske haver, nyd skov- og vandreture ved søen og oplev ånden i eventyrerne.

Turistattraktion

The Castle

Turistattraktion Slottet er et privat projekt, der blev startet for tyve år siden i 1996 fra en drøm fra barndommen om at bygge et eget slot, det samme som i eventyrerne. Designeren er også en arkitekt, konstruktør og designer af landskabet. Hovedidéen med projektet er at skabe et sted til familie rekreation som en turistattraktion.

Uddannelsesprodukt

Shine and Find

Uddannelsesprodukt Den vigtigste fordel ved dette produkt er let at lære og forbedre hukommelsen. I Shine and Find er hver konstellation lavet praktisk, og denne udfordring praktiseres gentagne gange. Det giver et holdbart billede i tankerne. At lære på denne måde, praktisk og studere og gentage, er ikke kedeligt og gør mere holdbar hukommelse og underholdende. Det er meget følelsesladet, interaktionelt, enkelt, rent, minimalt og moderne.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Dette hotel ligger inden for væggene i Dai-templet i bunden af Mount Tai. Designernes mål var at omdanne designet til hotel for at give gæsterne en rolig og behagelig indkvartering og på samme tid give gæsterne mulighed for at opleve den unikke historie og kultur i denne by. Ved at bruge enkle materialer, lyse toner, blød belysning og omhyggeligt udvalgt kunst viser rummet en fornemmelse af både historie og moderne.

Simulator Til Gaffeltruckoperatør

Forklift simulator

Simulator Til Gaffeltruckoperatør En simulator til gaffeltruckoperatør fra Sheremetyevo-Cargo er en speciel maskine designet til gaffeltruckchauffers træning og kvalifikationskontrol. Det repræsenterer en kabine med et kontrolsystem, siddeplads og en sammenfoldelig panoramaskærm. Hoved simulator krop materiale er metal; der er også plastelementer og ergonomiske lag, der er lavet af integreret polyurethanskum.