Design magasin
Design magasin
Omgivende Lys

25 Nano

Omgivende Lys 25 Nano er et kunstnerisk lysinstrument til at repræsentere flygtning og varighed, fødsel og død. Arbejde med Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, hvis vision er at opbygge en systematisk glasrecirkuleringssløjfe for en bæredygtig fremtid, 25 Nano valgte den relativt skrøbelige boble som et medium i modsætning til massivt glas for at legemliggøre ideen. I instrumentet skimrer lys gennem boblens livscyklusser, der projicerer regnbue-lignende farve og skygger til miljøet, hvilket skaber en drømmende atmosfære omkring brugeren.

Opgavelys

Linear

Opgavelys Lineær lyss rørbøjningsteknik bruges i vid udstrækning til fremstilling af køretøjsdele. Væskelinjevinklen realiseres ved præcisionskontrol af den taiwanske producent, og har således det minimale materiale til at konstruere den lineære lette letvægt, stærk og bærbar; ideel til at lyse op for ethvert moderne interiør. Det anvender flimmerfri berøringsdæmpende LED-chips med hukommelsesfunktion, der tændes ved det forrige indstillede lydstyrke. Lineær opgave er designet til let at samles af brugeren, sammensat af ikke-giftigt materiale og leveres med flademballage; gør sit bedste for at reducere miljøpåvirkningen.

Arbejdsområde

Dava

Arbejdsområde Dava er udviklet til åbne rumskontorer, skoler og universiteter, hvor rolige og koncentrerede arbejdsfaser er vigtige. Modulerne reducerer akustiske og synsforstyrrelser. På grund af dens trekantede form er møblerne pladseffektive og giver mulighed for en række arrangementmuligheder. Materialerne i Dava er WPC og uldfilt, som begge er bionedbrydeligt. Et plug-in-system fastgør de to vægge til bordpladen og understreger enkelheden i produktionen og håndteringen.

Smarte Møbler

Fluid Cube and Snake

Smarte Møbler Hello Wood skabte en række udemøbler med smarte funktioner til fællesrum. Genoptaget genren af offentlige møbler designede de visuelt engagerende og funktionelle installationer med et lyssystem og USB-stik, som krævede integration af solcellepaneler og batterier. Slangen er en modulopbygget struktur; dens elementer er forskellige, så de passer til det givne sted. Fluid Cube er en fast enhed med en glasplade med solceller. Studiet mener, at formålet med design er at gøre artikler til daglig brug til elskelige objekter.

Spisebord

Augusta

Spisebord Augusta fortolker det klassiske spisebord. Ved at repræsentere generationerne foran os ser design ud til at vokse fra en usynlig rod. Bordbenene er orienteret mod denne fælles kerne og når op til den bog-matchede bordplade. Fast europæisk valnød træ blev valgt for sin betydning af visdom og vækst. Træ, der normalt kasseres af møbelproducenter, bruges til dets udfordringer at arbejde med. Knuderne, revnerne, vinden ryster og de unikke hvirvler fortæller historien om træets liv. Træets unikke gør det muligt for denne historie at leve videre i et stykke familie arvemøbler.

Højttaler

Sperso

Højttaler Sperso kommer fra to ord fra Sperm og lyd. Den særlige form på den glasagtige boble og højttaler i dens pit på hoved refererer til følelse af mandlighed og dyb penetrering af lyd omkring miljøet lige som ild fra en mandlig sæd i det kvindelige æg under parring. Målet er at producere høj effekt og lyd i høj kvalitet omkring miljøet. Det trådløse system gør det muligt for brugeren at tilslutte deres mobiltelefon, laptop, tablets og andre enheder til højttaleren via Bluetooth. Denne lofthøjttaler kan bruges specielt i stue, soveværelser og tv-stue.