Design magasin
Design magasin
Kommerciel Animation

Simplest Happiness

Kommerciel Animation I den kinesiske stjernetegn er 2019 svinets år, så Yen C designet det skiver af grisen, og det er en ordspil i "mange varme film" på kinesisk. De glade figurer er på linje med kanalens image og med de glade følelser, som kanalen ønsker at give til sit publikum. Videoen er en kombination af fire filmelementer. Børn, der spiller, kan bedst vise ren lykke og håbe, at publikum får den samme fornemmelse af at se filmen.

Projekt navn : Simplest Happiness, Designernes navn : Yen C Chen, Kundens navn : Fox Movies.

Simplest Happiness Kommerciel Animation

Dette ekstraordinære design er vinderen af platin-designprisen i legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de prisbelønnede designermodtagere af platin for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative legetøjs-, spil- og hobbyproduktdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.