Design magasin
Design magasin
Adapter System Til Professionel Filmning

NiceDice

Adapter System Til Professionel Filmning NiceDice-systemet er den første multifunktionelle adapter i kameraindustrien. Det gør det ret behageligt at tilslutte udstyr med forskellige monteringsstandarder fra forskellige mærker - såsom lys, skærme, mikrofoner og sendere - til kameraet på nøjagtigt den måde, det er nødvendigt for at være i overensstemmelse med situationen. Selv nye monteringsstandarder eller nyudkøbt udstyr kan let integreres i ND-systemet, bare ved at få en ny adapter.

Projekt navn : NiceDice, Designernes navn : Nils Fischer, Kundens navn : .

NiceDice Adapter System Til Professionel Filmning

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.