Design magasin
Design magasin
Boligindretning

Inside Out

Boligindretning Den arkitektoniske designer første uafhængige solo-interiørdesignprojekt, der valgte en blanding af japanske og nordiske møbler for at skabe en behagelig og behagelig atmosfære. Træ og stof bruges hovedsageligt i hele lejligheden med minimalt lysarmaturer. Konceptet & quot; Inside Out & quot; trækasse afsløret med den tilsluttede træindgang og korridor, mens den er åben for stuen som & quot; Inde i & quot; fremvisning af bøger og kunstudstillinger, med værelser som & quot; Udenfor & quot; lomme med rum, der betjener levende funktioner.

Projekt navn : Inside Out, Designernes navn : Tommy Hui, Kundens navn : T.B.C. Studio.

Inside Out Boligindretning

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.