Design magasin
Design magasin
Privat Hus

Bbq Area

Privat Hus BBQ-projektet er et rum, der tillader madlavning udendørs og genforening af familien. I Chile er grillområdet normalt placeret langt fra huset, men i dette projekt er det en del af huset, der forener det med haven ved hjælp af store lysende foldbare vinduer, der giver magien i haven plads til at strømme ind i huset. De fire rum, natur, pool, spisning og madlavning er samlet i et unikt design.

Projekt navn : Bbq Area, Designernes navn : Karla Aliaga Mac Dermitt, Kundens navn : karla Aliaga Mac Dermitt.

Bbq Area Privat Hus

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.