Design magasin
Design magasin
Musikinstrument

DrumString

Musikinstrument Ved at kombinere to instrumenter sammen betyder det at føde en ny lyd, ny funktion i instrumentbrug, en ny måde at spille et instrument på, et nyt udseende. Bemærkningsskalaer for trommer er ligesom D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, og strengnoteskalaerne er designet i EADGBE-system. DrumString er let og har en stropp, der er fastgjort over skuldre og talje, og det er derfor let at bruge og holde instrumentet, og det giver dig muligheden for at bruge to hænder.

Projekt navn : DrumString, Designernes navn : Mohamad Montazeri, Kundens navn : Arena Design Studio.

DrumString Musikinstrument

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Nogle gange har du brug for et meget stort team af talentfulde designere for at komme med virkelig gode designs. Hver dag har vi et markant prisvindende innovativt og kreativt designteam. Udforsk og opdag original og kreativ arkitektur, god design, mode, grafisk design og design strategiprojekter fra designteam over hele verden. Bliv inspireret af de originale værker af stormester designere.