Design magasin
Design magasin
Udstillingshallen

City Heart

Udstillingshallen Fra byens arkitektur til indeks for at forstå og veje balancen i design, byens udtryk kondenseret i tre hjørnerum, gennem byopbygning og udvikling for at fremme virksomheder, byen og folks perspektiv om ændringen af byen og byens karakteristika og bymæssige klima foldes i bytte for at udtrykke designerens forståelse af en by, se byens fortid mere for at se hans fremtid.

Projekt navn : City Heart, Designernes navn : Ling Zhou, Kundens navn : Zhou Decoration Design Co., Ltd..

City Heart Udstillingshallen

Dette fantastiske design er en vinder af sølvdesignpris i mode-, tøj- og beklædningsdesignkonkurrence. Du skal bestemt se de sølvprisvindende designere 'designportefølje for at opdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mode-, beklædningsgenstande og beklædningsdesignværker.

Dagens designlegende

Legendariske designere og deres prisvindende værker.

Designlegender er ekstremt berømte designere, der gør vores verden til et bedre sted med deres gode design. Oplev legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstværker, kreativ arkitektur, fremragende modedesign og designstrategier. Nyd og udforsk originale designværker fra prisvindende designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og mærker over hele verden. Bliv inspireret af kreative design.