Design magasin
Design magasin
Kølet Ostevogn

Coq

Kølet Ostevogn Patrick Sarran skabte Coq-ostevognen i 2012. Mærkeligheden ved denne rullende genstand vekker diners nysgerrighed, men gør ingen fejl, dette er primært et arbejdsredskab. Dette opnås ved hjælp af en stiliseret lakeret bøgstruktur toppet af en cylindrisk rødlakkert cloche, som kan hænges ved siden for at afsløre et udvalg af modne oste. Brug af håndtaget til at flytte vognen, åbne kassen, skubbe brættet ud for at skabe plads til pladen, dreje denne skive for at skære dele af ost. Tjeneren kan udvikle processen til et lille stykke performancekunst.

Kølet Ørkenvogn

Sweet Kit

Kølet Ørkenvogn Dette mobile udstillingsvindue til servering af desserter i restauranter blev oprettet i 2016 og er det nyeste stykke i K-serien. Sweet-Kit-designet opfylder kravet om elegance, manøvrerbarhed, volumen og gennemsigtighed. Åbningsmekanismen er baseret på en ring, der roterer omkring en akrylglasskive. To formstøbte bøgringe er rotationssporene såvel som håndtagene til åbning af displayet og til at bevæge vognen rundt i restauranten. Disse integrerede funktioner hjælper med at indstille scenen til service og fremhæve de viste produkter.

Varm Drikke Service Med Friske Planter

Herbal Tea Garden

Varm Drikke Service Med Friske Planter Patrick Sarran skabte urtete-haven som et unikt emne til Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong i 2014. Cateringdirektøren ønskede en vogn, som han kunne udføre teceremonien på. Dette design genanvender koderne, der er udviklet af Patrick Sarran i hans K Series-vogne, herunder KEZA-ostevogn og den multifunktionelle vogn Km31, der er påvirket af kinesisk landskabsmaleri.

Champagnevogn

BOQ

Champagnevogn BOQ er en isbadevogn til servering af champagne ved receptioner. Det er lavet af træ, metal, harpiks og glas. Cirkulær symmetri organiserer genstande og materialer som en integreret del af design. Standardfløjter opbevares i corolla, hovedet ned, under en hvid harpiksbakke, beskyttet mod støv og stød. Kompositionen, næsten blomster, inviterer gæsterne til at danne en cirkel for at smage den dyrebare drink. Men først og fremmest er det et effektivt scenetilbehør til tjeneren.

Lagdelt Vogn

Kali

Lagdelt Vogn Denne trillevogn er et af elementerne i designerens K-serie til QUISO-mærket. Det er lavet af smukt udformet massivt træ. Dets robuste og dyster design gør det ideelt til servering af alkohol ved restaurantbordet. For at sikre service og elegance er brillerne ophængt fra en pude, flaskerne er immobiliseret af en skridsikker belægning, industrihjulene har en jævn og lydløs rulning.

Multifunktionel Vogn

Km31

Multifunktionel Vogn Patrick Sarran skabte Km31 til et stort spektrum af restaurantbrug. Den største begrænsning var multifunktionalitet. Denne indkøbskurv kan bruges enkeltvis til servering af et bord eller i række med andre til en buffet. Designeren udtænkte en leddet Krion-top monteret på den samme hjulfase, som han havde designet til en række vogne, såsom KEZA, og senere Kvin, urtetehaven og Kali, der sammen kaldte K-serien. Krions hårdhed gjorde det muligt at vælge en komplet lys finish med den krævede robusthed for en luksuriøs etablering.