Design magasin
Design magasin
Visuel Kommunikation

Plates

Visuel Kommunikation For at demonstrere forskellige afdelinger i hardwarebutikken kom Didyk Pictures med ideen om at præsentere dem som flere plader med forskellige hardwareobjekter ovenpå dem, serveret på restaurant. Hvid baggrund og hvide retter hjælper med at fremhæve de serverede genstande og gør det lettere for butikbesøgere at finde en bestemt afdeling. Billederne blev også brugt på 6x3 meter reklametavler og plakater i offentlig transport over hele Estland. En hvid baggrund og en enkel sammensætning gør det muligt for denne annoncebesked at blive opfattet selv af en person i en forbipasserende bil.

Skulptur

Iceberg

Skulptur Isbjerge er indvendige skulpturer. Ved at forbinde bjerge er det muligt at bygge bjergkæder, mentale landskaber lavet af glas. Overfladen på hver genbrugsglasgenstand er unik. Således har hvert objekt en unik karakter, en sjæl. Skulpturer er håndformet, underskrevet og nummereret i Finland. Den vigtigste filosofi bag isbergsskulpturerne er at afspejle klimaændringerne. Derfor er det anvendte materiale genanvendt glas.

Se App

TTMM for Pebble

Se App TTMM er en 130 Watchfaces-kollektion dedikeret til Pebble 2 smartwatch. Specifikke modeller viser tid og dato, ugedag, trin, aktivitetstid, afstand, temperatur og batteri- eller Bluetooth-status. Brugeren kan tilpasse type information og se ekstra data efter rystelse. TTMM Watchfaces er enkle, minimale og æstetiske i design. Det er en kombination af cifre og abstrakt info-grafik perfekt til en robot-æra.

Se App

TTMM for Fitbit

Se App TTMM er en samling af 21 urflader dedikeret til Fitbit Versa og Fitbit Ionic smartur. Urflader har komplikationsindstillinger bare med et simpelt tryk på skærmen. Dette gør dem meget hurtig og nem at tilpasse farve, designindstilling og komplikationer til brugerpræferencer. Det er inspireret af film som Blade Runner og Twin Peaks-serien.

Watchfaces-Apps

TTMM

Watchfaces-Apps TTMM er en samling af watchfaces til klodsetid og Pebble Time Round smartur. Her finder du to apps (både til Android og iOS-platform) med 50 og 18 modeller i over 600 farvevariationer. TTMM er en enkel, minimal og æstetisk kombination af cifre og abstrakte infografik. Nu kan du vælge din tidstil, når du vil.

Vinetiketter

KannuNaUm

Vinetiketter Designet på vinetiketterne KannuNaUm er kendetegnet ved dets raffinerede og minimale stil opnået ved at søge efter symboler, der kan repræsentere deres historie. Territorium, kultur og lidenskab fra vinproducenter i landet for lang levetid kondenseres til disse to koordinerede mærker. Alt forbedres af designet af hundrede årrige vin, der er lavet med teknikken med guld hældt i 3D. Et ikonografidesign, der repræsenterer historien med disse vine og med dem historien til det land, hvorfra der er født, Ogliastra, landet af hundredeårene på Sardinien.