Design magasin
Design magasin
Kalender

Calendar 2014 “Safari”

Kalender Safari er en dyrekalender med papirhåndværk. Fjern og saml de 6 ark med 2 månedlige kalendere på siderne. Fold kroppen og sammenføjningssektionerne langs folderne, se på mærkerne på samlingerne, og pas sammen som vist. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Flaskeindretning

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskeindretning Det guldskinnende “litauiske vodka Guld. Black Edition ”arvet sit eksklusive look fra litauisk folkekunst. Rhombus og sildben, kombineret fra små firkanter, er meget almindelige mønstre i litauisk folkekunst. Selvom henvisning til disse nationale motiver fik mere moderne former - blev mystiske fortidsreflektioner omdannet til moderne kunst. Overvejende gyldne og sorte farver understreger den enestående vodka-filtreringsproces gennem kul og gyldne filtre. Det er det, der gør “litauisk vodka Gold. Black Edition ”så delikat og krystalklar.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Design et rum, tag sæsonerne ind - Blomster-kalenderen kommer med et vase-design med 12 forskellige blomster. Lys dit liv hver måned med en sæsonbestemt blomst. Kvalitetsdesign har magten til at ændre plads og transformere sindet for sine brugere. De tilbyder komfort ved at se, holde og bruge. De er gennemsyret af lethed og et overraskelseselement, berigende rum. Vores originale produkter er designet ved hjælp af konceptet Life with Design.

Etiketter

Propeller

Etiketter Propeller er en samling spiritus fra forskellige dele af verden, forbundet med flyrejsetema og en pilotrejsende som mærkeperson. Funktioner ved hver slags drikkevarer udsættes for adskillige illustrationer, inskriptioner, der ligner luftfartsemblemer og skitser, der tjener som cocktailopskrifter. Multifacetteret design suppleres med forskellige toner af farvet folie, forskellige lakker, mønstre og prægning.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Salgsfremmende kalender for portalwebstedet, goo (http://www.goo.ne.jp) er en funktionel kalender, hvor arket for hver måned omdannes til en lomme, der giver dig mulighed for at opbevare og administrere dine visitkort, sedler og kvitteringer . Temaet er rød streng for at vise båndet mellem goo og dets brugere. Begge ender af lommen er faktisk holdt af røde sømme, der bliver højdepunktet i designet. En kalender i en behagelig udtryksfuld form, det er helt rigtigt for 2014.

Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denne Stumbras 'klassiske vodka-samling genoplive den gamle litauiske vodka-tradition. Design gør et gammelt traditionelt produkt tæt og relevant for i dag forbruger. Den grønne glasflaske er vigtig for den litauiske vodka, legender baseret på ægte fakta og behagelige, iøjnefaldende detaljer - den krøllede udskårne form, der minder om gamle fotografier, den skrå stang i bunden, der supplerer den klassiske symmetriske sammensætning, og skrifttyper og farver, der formidler identiteten af hvert undermærke - alle gør den traditionelle vodkakollektion utraditionel og interessant.