Design magasin
Design magasin
Virksomhedsidentitet

Predictive Solutions

Virksomhedsidentitet Predictive Solutions er en udbyder af softwareprodukter til prognostisk analyse. Virksomhedens produkter bruges til at foretage forudsigelser ved at analysere eksisterende data. Virksomhedens mærke - sektorer i en cirkel - ligner cirkeldiagrammer og også et meget stiliseret og forenklet billede af et øje i profilen. Brandplatformen "kaster lys" er en driver til al brandgrafik. Både skiftende, abstrakte væskeformer og tematiske forenklede illustrationer bruges som yderligere grafik på tværs af forskellige applikationer.

Virksomhedsidentitet

Glazov

Virksomhedsidentitet Glazov er en møbelfabrik i en by med samme navn. Fabrikken producerer dyre møbler. Da design af sådanne møbler er temmelig generisk, blev det besluttet at basere kommunikationskonceptet på de originale "træ" 3D-bogstaver, ord sammensat af sådanne bogstaver symboliserer møbelsæt. Bogstaver udgør ord "møbler", "soveværelse" osv. Eller samling navne, de er placeret for at ligne møbler. Skitserede 3D-bogstaver svarer til møbelprogrammer og kan bruges på papirvarer eller over fotografiske baggrunde til mærkeidentifikation.

Skrifttype

Red Script Pro typeface

Skrifttype Red Script Pro er en unik skrifttype inspireret af nye teknologier og gadgets til alternative kommunikationsformer, der harmonisk forbinder os med dens gratis bogstavsformer. Inspireret af iPad og designet i børster, kommer det til udtryk i en unik skrivestil. Det indeholder engelsk, græsk såvel som det kyrilliske alfabet og understøtter over 70 sprog.

Visuel Kunst

Loving Nature

Visuel Kunst At elske naturen er et projekt med kunstværker, der henviser til kærlighed og respekt for naturen og alle levende ting. På hvert maleri lægger Gabriela Delgado særlig vægt på farve ved at vælge omhyggeligt elementer, der blandes med harmoni for at opnå en frodig, men enkel finish. Forskningen og hendes ægte kærlighed til design giver det en intuitiv evne til at skabe levende farvede stykker med pletelementer, der spænder fra det fantastiske til det opfindsomme. Hendes kultur og personlige oplevelser former kompositionerne til unikke visuelle fortællinger, der helt sikkert vil forskønne enhver atmosfære med natur og munterhed.

Roman

180º North East

Roman "180º North East" er en 90.000 ord eventyrfortælling. Den fortæller den sande historie om rejsen, Daniel Kutcher foretog gennem Australien, Asien, Canada og Skandinavien i efteråret 2009, da han var 24 år. Integreret i hoveddelen af tekst, der fortæller historien om, hvad han levede igennem og lærte under turen , fotos, kort, ekspressiv tekst og video hjælper med at fordype læseren i eventyret og give en bedre fornemmelse af forfatterens egen personlige oplevelse.

Siddepladser Til Transitkørere

Door Stops

Siddepladser Til Transitkørere Door Stops er et samarbejde mellem designere, kunstnere, ryttere og beboere i samfundet for at udfylde forsømte offentlige rum, som transitstop og ledige partier, med siddemuligheder for at gøre byen til et mere behageligt sted at være. Enhederne er designet til at give et sikrere og æstetisk tiltalende alternativ til det, der i øjeblikket findes, og tilføres store udstillinger af offentlig kunst bestilt af lokale kunstnere, hvilket skaber et let identificerbart, sikkert og behageligt venteplads for ryttere.