Design magasin
Design magasin
Fotokromisk Baldakinstruktur

Or2

Fotokromisk Baldakinstruktur Or2 er en enkelt overfladet tagkonstruktion, der reagerer på sollys. De polygonale segmenter af overfladen reagerer på ultraviolet lys og kortlægger solstrålernes placering og intensitet. I skyggen er segmenterne af Or2 gennemskinnelige hvide. Når de bliver ramt af sollys, bliver de dog farvede og oversvømmer rummet nedenfor med forskellige lysfarver. I løbet af dagen bliver Or2 en skyggeindretning, der passivt styrer pladsen under den. Om natten forvandles Or2 til en enorm lysekrone, der spreder lys, som er blevet indsamlet af integrerede fotovoltaiske celler i løbet af dagen.

Mousserende Vin Etiket Og Pakke

Il Mosnel QdE 2012

Mousserende Vin Etiket Og Pakke Ligesom Iseo-søen sprøjter på bredden af Franciacorta, så befugter den mousserende vin siderne af et glas. Konceptet er en grafisk genuddybning af søens form og udtrykker al magt fra en reserveflaske, der hældes i et krystalglas. En elegant og livlig etiket, afbalanceret i grafik og farver, er en dristig løsning med gennemsigtig polypropylen og helt hot folie-guldprint for at give nye fornemmelser. Udhældningen af vinen er understreget på kassen, hvor grafikken vikles rundt om pakken: enkel og slagfuld sammensat af to “slive et tiroir” -elementer.

Visuel Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Visuel Identitet Le Coffret er et charmerende bed and breakfast i hjertet af Valle d'Aosta. Projektet blev udformet i absolut respekt for den autentiske stil: derfor stenvægge, træbjælker og antikke møbler. En cirkel, der symboliserer himlen over trekanten, der repræsenterer bjerget, hvor B & B'en ligger, fra ideen om opstigning af mennesket til himlen. En Onciale-skrifttype, der er revideret i en moderne version for at huske den keltiske oprindelse i dalen, balanserer med rette og understøtter et stærkt og vigtigt symbol for endelig at få et logo, der er let at identificere og let fanger øjet.

Albumomslagskunst

Haezer

Albumomslagskunst Haezer er kendt for sin solide baslyd, episke pauser med godt polerede effekter. Det er den slags lyd, der kommer ud som bare fremadgående dansemusik, men ved nærmere eftersyn eller lytning begynder du at opdage flere lag med frekvenser inden for det færdige produkt. Til det kreative koncept og udførelse var udfordringen at simulere lydoplevelsen, kendt som Haezer. Kunststilen er slet ikke den typiske dansemusikstil, hvilket gør Haezer til en egen genre.

Dækning Til Menu

Magnetic menu

Dækning Til Menu Et par plastik transparente folier forbundet med magneter, der tjener som det perfekte dæksel til forskellige typer trykt materiale. Let at bruge. Let at fremstille og vedligeholde. Langvarigt produkt, der sparer tid, penge, råvarer. Miljøvenligt. Let tilpasning til forskellige formål. Ideel brug i restauranter som dækning til menuer. Når tjeneren bringer dig bare en side med frugtcocktails, og bare en side med kager til din ven, er det næsten som personaliserede menuer, der er lavet lige til dig.

Dvd-Kasse

Paths of Light

Dvd-Kasse Den bedste måde at holde den korte animation Paths of Light af Zina Caramelo på var at sikre, at DVD'en havde en smuk sag, der kunne matche. Emballagen ser faktisk ud som om den blev plukket ud af skoven og formet til en CD. På ydersiden er forskellige linjer synlige, næsten vises som små træer, der vokser op på siden af sagen. Træens ydre hjælper også med at give det et ekstremt naturalistisk look. Paths of Light er en ekstrem opdatering fra de sager, som mange sager for cd'er havde i 1990'erne, som normalt bestod af basisplastik med en papirpakke til at forklare indholdet inde. (Tekst af JD Munro)