Design magasin
Design magasin
Blomsterstand

Eyes

Blomsterstand The Eyes er et blomsterbord til alle lejligheder. Den ovale krop er guldbelagt med uregelmæssige åbninger som menneskelige øjne, der altid søger efter vidunderlige ting i Moder Natur. Stativet opfører sig som en filosof. Det værner om den naturlige skønhed og viser hele verden for dig før eller efter du tænder den.

Desktop Interaktivt Display Stativ

Ubiquitous Stand

Desktop Interaktivt Display Stativ Dette allestedsnærværende desktop-stativ er designet til at interagere mennesker med dagdrømme. Hullerne er arrangeret og tilsætningsstoffet forstærket med blomster, slikkepinde eller motiver, der samles i dets mønster fra forskellige orienteringer. Den forkromede overflade reflekterer og ændrer toner til de viste motiver, og folket interagerer med det.

Maske

Billy Julie

Maske Dette design er inspireret af mikroekspression. Designeren vælger Billy og Julie for to slags flere personligheder. De komplicerede elementer oprettes ved parametrisk justering af orienteringen af en stigen-lignende geometri, baseret på en sammenfiltret kurve med skillevægge. Som grænseflade og tolk oprettes denne maske for at få folk til at undersøge sin egen samvittighed.

Makeup Assistent

Eyelash Stand

Makeup Assistent Dette design udforsker en metafor af øjenvipper. Designeren mener, at øjenvipper er en forfølgelse efter en personlig forventning. Han skaber et øjenvippestativ som et ikon for livet eller en miniature scenen af præstation. Denne stativ symboliserer et minder om forpligtelsen om morgenen eller før sengetid ved at indstille øjenvipper midlertidigt før eller efter påføring. Et øjenvippestativ er en måde at huske, hvad noget trivielt har bidraget til det personlige daglige eventyr.

Temainstallation

Dancing Cubes

Temainstallation Dette design interagerer med vist emne med moduler. Dette temastativ er designet med selvudvidet mekanisme til at forbinde seks eller flere terninger til en opskaleret enhed i tre vinkelrette retninger. Den gratis formkonfiguration med hak gør forbindelsen lignende til sammenflettede dansende mennesker. Arrangementet af små huller skaber en struktur af indkvartering for emner med lineære dele.

Virksomhedsidentitet

film festival

Virksomhedsidentitet "Cinema, ahoy" var sloganet for den anden udgave af European Film Festival på Cuba. Det er del af et designkoncept, der er fokuseret på rejser som en måde at forbinde kulturer på. Designet fremkalder rejsen fra et krydstogtskib, der rejser fra Europa til Havana fyldt med film. Designet af invitationer og billetter til festivalen blev inspireret af pas og boardingkort, der bruges af rejsende over hele verden i dag. Ideen om at rejse gennem filmene tilskynder offentligheden til at være modtagelige og nysgerrige efter kulturudveksling.