Design magasin
Design magasin
Ur

Reverse

Ur Mens tiden går forbi, har urene været den samme. Omvendt er ikke et almindeligt ur, det er reversering, et minimalistisk urdesign med subtile ændringer, der gør det til en slags. Den hånd, der vender indad, roterer inden i den ydre ring for at indikere timen. Den lille hånd, der vender udad, står alene og roterer for at indikere minutterne. Omvendt blev skabt ved at fjerne alle elementer i et ur undtagen dets cylindriske base, hvorfra fantasien tog over. Dette ur-design har til formål at minde dig om at omfavne tiden.

Spisebord

Ska V29

Spisebord Massivt naturligt lerktræbord arbejdet med numeriske kontrolmaskiner og færdigbehandlet. Specificiteten er den form, der minder om træernes placering, revet af Vaia-stormen, der ramte Dolomitterne og repræsenteret ved selvtræde af lerktræaks. Den håndpolerede overflade gør overfladen uigennemsigtig og glat at røre ved og forbedrer dens årer og former. Basen, der er lavet af pulverlakeret stål, repræsenterer fyrreskoven, før stormen går.

Vinglas

30s

Vinglas 30'ers vinglas fra Saara Korppi er især designet til hvidvin, men det kan også bruges til andre drikkevarer. Det er lavet i en varm butik ved hjælp af gamle glasblæsningsteknikker, hvilket betyder, at hvert stykke er unikt. Saaras mål er at designe glas af høj kvalitet, der ser interessant ud fra alle vinkler og, når den er fyldt med væske, giver lyset mulighed for at reflektere fra forskellige vinkler, hvilket giver ekstra glæde ved at drikke. Hendes inspiration til 30'erne Vinglas stammer fra hendes tidligere 30'erne Cognac Glass-design, begge produkter der deler formen på koppen og legenheden.

Tæppe

Hair of Umay

Tæppe Fremstillet i gammel nomadisk teknik, beskyttet af UNESCOs liste over immateriel kulturarv med behov for presserende opbevaring, og dette tæppe bringer det bedste ud af uld på grund af gradient uld nuancer og fin håndsøm, der skaber volumetrisk struktur. Dette tæppe er 100 procent håndlavet og er lavet af naturlige nuancer af uld plus gullig tone farvet med løgskal. En gylden tråd, der går gennem tæppet, giver en erklæring og minder om håret, der frit flyder i vinden - hår fra nomadiske gudinde Umay - beskytter af kvinder og børn.

Kaffemaskine

Lavazza Desea

Kaffemaskine En venlig maskine designet til at tilbyde den komplette pakke med italiensk kaffekultur: fra espresso til autentisk cappuccino eller latte. Berøringsgrænsefladen arrangerer valgene i to separate grupper - en til kaffe og en til mælk. Drikkevarer kan tilpasses med boost-funktioner til temperatur og mælkeskum. Nødvendig service vises i midten med oplyste ikoner. Maskinen leveres med et dedikeret glaskrus og anvender Lavazzas formsprog med kontrolleret overflade, raffinerede detaljer og særlig opmærksomhed på farver, materialer & amp; Afslut.