Design magasin
Design magasin
Vandhane Blandebatteri

Smooth

Vandhane Blandebatteri Designet af den glatte vandhane blandebatteri er inspireret i den reneste form af en cylinder, hvilket skaber et naturligt resultat af røret, hvor det strømmer, indtil det når brugeren. Vi havde til hensigt at dekonstruere de sædvanlige komplekse former, som denne type produkt har, hvilket resulterer i en glat cylindrisk og ganske minimalistisk form. Det slanke look forårsaget af linjerne bliver ganske overraskende, når dette objekt påtager sig sin funktion som en brugergrænseflade, for dette er en model, der kombinerer et dynamisk design med den perfekte funktionalitet i en bassinmixer.

Bærbart Batteri Etui

Parallel

Bærbart Batteri Etui Ligesom iPhone 5 er Parallel indstillet til at bebo forbrugerne med en superbatteribank på 2.500 mAh - det er en kæmpe 1,7X mere levetid. Dette er ekstremt praktisk for forbrugere, der altid er på farten og gør fuld brug af iPhone's kapacitet. Parallel er et aftageligt batteri med et komplementært hårdt polycarbonat etui. Klik på, når der kræves mere strøm. Fjern for at lette vægten. Det er ergonomisk designet til at passe godt i dine hænder. Med et indbygget lynkabel og 5 farver, der matcher et beskyttende etui, deler det samme længde som iPhone 5.

Bord Med Justerbar Bordplade

Dining table and beyond

Bord Med Justerbar Bordplade Denne tabel har evnen til at justere dens overflade til forskellige former, materialer, teksturer og farver. I modsætning til et traditionelt bord, hvis bordplade fungerer som en fast overflade til serveringsudstyret (plader, serveringsplader osv.), Fungerer dette bords komponenter både som overfladen og serveringsudstyret. Dette tilbehør kan sammensættes i forskellige formede og store komponenter afhængigt af de krævede spisebehov. Dette unikke og innovative design forvandler et traditionelt spisebord til et dynamisk midtpunkt gennem dets konstante omlægning af buet tilbehør.

Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shayton Equilibrium repræsenterer ren hedonisme, perversion på fire hjul, et abstrakt koncept for de fleste mennesker og realisering af drømme til heldige få. Det repræsenterer ultimativ fornøjelse, en ny opfattelse af at komme fra et punkt til et andet, hvor målet ikke er så vigtigt som oplevelsen. Shayton er indstillet til at opdage grænserne for materialefunktioner, til at teste nye alternative grønne former og materialer, der kan forbedre ydeevnen, mens man bevarer stamtavlen til hyperbilen. Fase, der følger, er at finde investorerne og gøre Shayton Equilibrium til en realitet.

Skrivebord, Der Er Konvertibelt I Sengen,

1,6 S.M. OF LIFE

Skrivebord, Der Er Konvertibelt I Sengen, Hovedkonceptet var at kommentere det faktum, at vores liv krymper for at passe ind i det begrænsede rum på vores kontor. Til sidst indså jeg, at hver civilisation kan have en meget anden opfattelse af ting afhængigt af dens sociale kontekst. For eksempel kan dette skrivebord bruges til en siesta eller til et par timers søvn om natten de dage, hvor nogen kæmper for at overholde fristerne. Projektet blev opkaldt efter dimensionerne på prototypen (2,00 meter lang og 0,80 meter bred = 1,6 sm) og det faktum, at arbejde fortsætter med at optage mere og mere plads i vores liv.

Biometrisk Adgangsenhed Til At Låse Døre Op

Biometric Facilities Access Camera

Biometrisk Adgangsenhed Til At Låse Døre Op En biometrisk enhed indbygget i vægge eller kiosker, der fanger iris og hele ansigtet, og henviser derefter til en database for at bestemme brugerrettigheder. Det giver adgang ved at låse op for døre eller logge brugere ind. Brugernes feedbackfunktioner er indbygget for nem selvjustering. Leds lyser øjet synligt, og der er en flash til svagt lys. Fronten har 2 plastdele, der giver duo-tone farver. Den mindre del trækker øjet med fine detaljer. Formen forenkler 13 frontvendte komponenter til et mere æstetisk produkt. Det er beregnet til forretnings-, industri- og hjemmemarkeder.