Design magasin
Design magasin
Fritidsklub

Central Yosemite

Fritidsklub Gå tilbage til livets enkelhed, solen gennem vindueslys og skygge krydser kryds. For bedre at afspejle den naturlige smag i det overordnede rum skal du benytte logdesign, enkel og stilfuld, humanistisk komfort, stress kunstnerisk rumatmosfære. Orientalsk charmetone med en unik rumlig stemning. Dette er et andet udtryk for det indre, det er naturligt, rent, variabelt.

Tør Teemballage

SARISTI

Tør Teemballage Designet er en cylindrisk beholder med levende farver. Innovativ og lysende brug af farver og former skaber et harmonisk design, der afspejler SARISTIs urteinfusioner. Hvad der adskiller vores design er vores evne til at give et moderne twist til tør teemballage. Dyrene, der bruges i emballagen, repræsenterer følelser og forhold, som folk ofte oplever. For eksempel repræsenterer Flamingo-fuglene kærlighed, Panda-bjørnen repræsenterer afslapning.

Olivenolieemballage

Ionia

Olivenolieemballage Da de gamle grækere plejede at male og designe hver olivenolieamfora (beholder) separat, besluttede de at gøre det i dag! De genoplivede og anvendte denne gamle kunst og tradition i en moderne moderne produktion, hvor hver eneste af de 2000 producerede flasker har forskellige mønstre. Hver flaske er designet individuelt. Det er et enestående lineært design, inspireret af gamle græske mønstre med et moderne touch, der fejrer en vintage olivenolierv. Det er ikke en ond cirkel; det er en lige udviklende kreativ linje. Hver produktionslinje skaber 2000 forskellige designs.

Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real er et Bed and Breakfast beliggende på det mest trendy sted i Lissabon - Principe Real. Madonna har lige købt et hus i dette kvarter. Dette B&B ligger i et gammelt palads fra 1869 og holder den gamle charme blandet med moderne interiør, hvilket giver det et luksuriøst udseende. Denne branding var forpligtet til at indarbejde disse værdier i sit logo og brandapplikationer for at afspejle filosofien i denne unikke bolig. Det resulterer i et logo, der blander en klassisk skrifttype, der minder om de gamle dørnumre med moderne typografi og en detalje af et stiliseret sengikon i L of Real.

Ophold

Panorama Villa

Ophold Med undtagelse af strukturen i en typisk Mani-landsby er konceptet opfattet som en række individuelle stenfragmenter, der drejer sig om atrium, indgang og opholdsrum. De uslebne mængder af boligen åbner en dialog med deres naturlige omgivelser, mens rytmen i deres åbninger enten sikrer privatlivets fred eller inviterer til panoramaudsigt over horisonten og konstruerer en direkte oplevelse af successive og mangfoldige fortællinger. Villaen er beliggende i Navarino Residences, en samling af luksusvillaer til privat ejerskab i hjertet af Navarino Dunes resort.

Bayersk Ølemballagedesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ølemballagedesign I middelalderen lod lokale bryggerier deres øl alder i over 600 år gamle klippeskårne under Nürnberg-slottet. Til ære for denne historie tager emballagen til "AEcht Nuernberger Kellerbier" et autentisk blik tilbage i tiden. Ølmærket viser en håndtegning af slottet, der sidder på sten og en trætønde i kælderen, indrammet af skrifttyper i vintage-stil. Forseglingsmærket med virksomhedens varemærke "St. Mauritius" og den kobberfarvede kronekork formidler håndværk og tillid.