Design magasin
Design magasin
Højttaler

Black Hole

Højttaler Sort hul designet på basis af moderne intelligent teknologi, og det er en bærbar Bluetooth-højttaler. Det kan tilsluttes en hvilken som helst mobiltelefon med forskellige platforme, og der er en USB-port til tilslutning til eksternt bærbart lager. Det indlejrede lys kunne bruges som skrivebordslampe. Det tiltalende look af Black Hole gør det også, så appel-hjemmeartikler kunne bruges i interiørdesign.

Bærbar Bluetooth-Højttaler

Black Box

Bærbar Bluetooth-Højttaler Dette er en bærbar Bluetooth-højttaler. Det er let og lille og har følelsesmæssig form. Jeg designede Black Box-højttalerformen ved at forenkle bølgeformen. For at lytte til stereolyden har den to højttalere, venstre og højre. Også disse to højttalere er hver del af bølgeformen. Den ene er en positiv bølgeform og en negativ bølgeform. til brug kan denne enhed forbinde par til andre elektroniske enheder, f.eks. mobil og computer via Bluetooth og afspiller lyden. Det har også batterideling. Ved at sammensætte to højttalere vises en sort boks på bordet, når de ikke er i brug.

Salgscenter

Ad Jinli

Salgscenter Dette projekt har renoveret de gamle bygninger i byområdet og giver den nye funktionelle mission til bygningerne at imødekomme de nye funktionelle krav. Designere forsøger at føre folk til at acceptere den moderne stil i den fire-lags by fra bygning af facadetransformation til interiørdesign for at sikre integriteten i projektets gennemførelse.

Bærbar Højttaler

Seda

Bærbar Højttaler Seda er en funktionel enhed til basistydningsteknologi. Penneholderen i midten er en pladsarrangør. Digitale funktioner som USB-port og Bluetooth-forbindelse gør det også som en bærbar afspiller og højttaler med et hjemmeareal, der bruger tilpasning. En lysbjælke indlejret i det ydre organ fungerer som skrivebordslampe. Også det tiltalende luksuriøse udseende gør det så attraktivt hjemmevarer kunne bruges i interiørdesign. Brug af rummet på en bedre måde er også en af de væsentligste egenskaber ved Seda.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Baseret på temaet åbenhed og dybdegående efterforskning af mærket udforskede designet og skabte en visuel integration af visuel udvidelighed og brandhistorie med planeten som det vigtigste kreative element. Planen løste følgende tre problemer med nye visuelle tanker: Balancen mellem rumåbenhed og funktioner; Opdeling og kombination af funktionelle rumområder; Regelmæssigheden og ændringen af den grundlæggende rumlige stil.

Websted

Travel

Websted Designet brugte en minimalistisk stil for ikke at overbelaste brugeroplevelsen med unødvendig information. Det er også meget vanskeligt at bruge en minimalistisk stil i rejsebranchen, da brugeren parallelt med et enkelt og klart design skal få komplette oplysninger om sin rejse, og dette er ikke let at kombinere.