Design magasin
Design magasin
Juiceemballage

Pure

Juiceemballage Grundlaget for begrebet ren juice er et følelsesmæssigt element. Det udviklede navngivning og designkoncept er rettet mod kundens følelser og følelser, de tjener formålet med at stoppe personen lige ved siden af den nødvendige hylde og få dem til at vælge den blandt mange andre mærker. Pakken udtrykker virkningerne af frugtekstrakter, de farverige mønstre, der er direkte trykt på en glasflaske, der ligner formen af frugter. Det fremhæver visuelt billedet af naturlige produkter.

Sofabord

Cube

Sofabord Designet er inspireret af de geometriske skulpturer af Golden Ratio og Mangiarotti. Formen er interaktiv og giver brugeren forskellige kombinationer. Designet består af fire sofaborde i forskellige størrelser og en puf, der er foret rundt om terningen, som er et lyselement. Elementerne i designet er multifunktionelle for at imødekomme brugerens behov. Produktet fremstilles med Corian-materiale og krydsfiner.

Kunstinstallation

Pretty Little Things

Kunstinstallation Pretty Little Things udforsker den medicinske forskningsverden og det komplicerede billedmateriale, der ses under mikroskopet, og fortolker disse til moderne abstrakte mønstre gennem sprængningerne af en pulserende fluro-farvepalet. Over 250 meter lang, med over 40 individuelle kunstværker, er det en storskala installation, der præsenterer skønheden i forskning for det offentlige øje.

Installation

The Reflection Room

Installation Inspireret af den farve røde, der symboliserer held og lykke i den kinesiske kultur, er Reflektionsrummet en rumlig oplevelse, der er skabt helt ud af røde spejle for at skabe et uendeligt rum. Indvendigt spiller typografi rollen som at forbinde publikum til hver af det kinesiske nytårs hovedværdier og beder folk om at reflektere over det år, der har været og året fremover.

Begivenhedsaktivering

Home

Begivenhedsaktivering Hjem omfavner nostalgiet i ens personlige hjem og er en kombination af det gamle og det nye. Vintage-malerier fra 1960 dækker bagvæggen, små personlige mementoer er spredt over hele skærmen. Disse ting sammen er sammenflettet i en masse strenge, der dannes sammen som en historie, hvor de, indtil hvor seeren står, afslører en meddelelse.

Kunstinstallation

The Future Sees You

Kunstinstallation Fremtiden ser dig præsenterer skønheden i den optimisme, der er omfavnet af den unge kreative voksen - fremtidens tænkere, innovatører, designere og kunstnere i din verden. En dynamisk visuel historie, der projiceres gennem 30 vinduer over 5 niveauer, og øjnene svirrer gennem et pulserende spektrum af farver, og til tider ser det ud til at følge mængden, når de ser ud med selvtillid ind i natten. Gennem disse øjne ser de fremtiden, tænkeren, innovatøren, designeren og kunstneren: morgendagens kreative, der vil ændre verden.