Design magasin
Design magasin
Moderne Kjole Loafer

Le Maestro

Moderne Kjole Loafer Le Maestro revolutionerer kjoleskoen ved at indarbejde en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrixhæl'. 'Matrixhælen' reducerer hælpartiets visuelle masse og viser den strukturelle integritet af kjoleskoen. For at supplere den elegante vamp bruges højkornede læder til overdelens markante asymmetriske design. Integrationen af hælafsnittet i den øverste er nu sammensat til en elegant og raffineret silhuet.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Dette design udforsker lidelser i forskellige lag: filosofisk, socialt, medicinsk og videnskabeligt. Fra mit personlige synspunkt om, at lidelse og smerte kommer i mange ansigter og former, filosofisk og videnskabelig, valgte jeg humaniseringen af lidelse og smerte som min basis. Jeg studerede analogierne mellem symbiotikum i naturen og symbiotiske i menneskelige relationer, og ud fra denne forskning skabte jeg karakterer, der visuelt repræsenterer de symbiotiske forhold mellem lid og lidende og mellem smerte og smerte. Dette design er et eksperiment, og seeren er emnet.

Digital Kunst

Surface

Digital Kunst Stykkets æteriske natur giver anledning til noget håndgribeligt. Idéen kommer fra brugen af vand som et element til at formidle konceptet med overflade og at være en overflade. Designeren har en fascination for at bringe vores identiteter og den rolle, de omkring os har i denne proces, i live. For ham "overflader" vi, når vi viser noget af os selv.

Tekande Og Tekopper

EVA tea set

Tekande Og Tekopper Denne forførende elegante tekande med matchende kopper har en upåklagelig hældning og er en fornøjelse at tage af. Den usædvanlige form på denne tepotte med tud blandet og vokser fra kroppen egner sig især godt til en god hældning. Bægerne er alsidige og taktile til at nestle i dine hænder på forskellige måder, da hver person har deres egen tilgang til at holde en kop. Fås i blank hvid med en sølvbelagt ring eller sort mat porcelæn med et blankt hvidt låg og hvide kantede kopper. Rustfrit stålfilter monteret inde. DIMENSIONER: tekande: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopper: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ur

Zeitgeist

Ur Uret afspejles zeitgeist, som er forbundet med smarte, tekniske og holdbare materialer. Produktets højteknologiske flade er repræsenteret ved en semi torus carbon body og tidsvisning (lyshuller). Carbon erstatter metaldel, som en relikvie fra fortiden og understreger funktionsdelen af uret. Fraværet af den centrale del viser, at innovativ LED-indikation erstatter den klassiske urmekanisme. Blød baggrundsbelysning kan justeres under deres ejer's yndlingsfarve, og en lyssensor overvåger lysstyrken.

Robotkøretøj

Servvan

Robotkøretøj Det er et projekt med servicekøretøj til ressourcebaseret økonomi, der danner et netværk med andre køretøjer. Et enkelt system gør det muligt at kommunikere med hinanden, hvilket øger effektiviteten af passagertransport såvel som en stigning i effektiviteten på grund af bevægelsen i vogntoget (reduktion af FX-faktor, afstanden mellem køretøjer). Bilen har ubemandet kontrol. Køretøjet er symmetrisk: billigt at fremstille. Det har fire drejelige motorhjul og mulighed for at vende tilbage: manøvrer med store dimensioner. Boarding vis-a-vis forbedrer kommunikationen med passagerer.