Design magasin
Design magasin
Dametøjskollektion

Hybrid Beauty

Dametøjskollektion Designet med Hybrid Beauty-kollektionen er at bruge sødheden som overlevelsesmekanisme. Grundlæggende søde træk er bånd, flæser og blomster, og de genindvindes af traditionelle møller og couture teknikker. Dette genskaber gamle couture-teknikker til moderne hybrid, som er romantisk, mørk, men også evig. Hele designprocessen med Hybrid Beauty fremmer bæredygtighed til at skabe tidløse design.

Lysportal Fremtidig Jernbaneby

Light Portal

Lysportal Fremtidig Jernbaneby Light Portal er masterplan for Yibin Highspeed Rail City. En reform af livsstil anbefaler til alle aldre året rundt. Ved siden af Yibin High Speed Rail Station, der opererede siden juni 2019, består Yibin Greenland Center af 160 m høje tvillingtårne med blandet brug og integrerer arkitektur og natur med den 1 km lange landskabs Boulevard. Yibin har en historie i mere end 4000 år, og akkumulerer visdom og kultur ligesom sedimentet i floden markerede udviklingen af Yibin. Twin Towers fungerer som en let portal til at guide besøgende såvel som et vartegn for beboerne at samle.

Tandklinik

Clinique ii

Tandklinik Clinique ii er en privat ortodontisk klinik for en opinionsleder og luminary, der anvender og forsker mest avancerede teknikker og materialer inden for sin disciplin. Arkitekterne forestillede sig et implantatkoncept baseret på ortodontisk typisk anvendelse af medicinsk udstyr med høj præcision som designprincip i hele rummet. Indvendige vægoverflader og møbler smelter sømløst sammen til en hvid skal med en stænk af gul korian, hvor banebrydende medicinsk teknologi er implanteret.

Megalopolis X Sh Shenzhen Super Hovedkvarter

Megalopolis X

Megalopolis X Sh Shenzhen Super Hovedkvarter Megalopolis X vil være det nye centrum i hjertet af det større bugtområde tæt på grænsen mellem Hong Kong og Shenzhen. Masterplanen integrerer arkitektur med fodgængernetværk, parker og offentlige rum. Over og under jorden planlægges transportnet ved at maksimere forbindelse i byen. Et bæredygtigt infrastrukturnetværk under jorden giver systemer til fjernkøling og automatisk affaldsbehandling på en problemfri måde. Målet er at etablere en kreativ masterplanramme for, hvordan byer vil blive udformet i fremtiden.

Sommerfuglbøjle

Butterfly

Sommerfuglbøjle Sommerfuglbøjlen fik sit navn for sin lighed med formen af en flyvende sommerfugl. Det er minimalistiske møbler, der kan samles på en bekvem måde på grund af designet til de adskilte komponenter. Brugere kan hurtigt samle bøjlen med bare hænder. Når det er nødvendigt at flytte, er det praktisk at transportere efter adskillelse. Installation tager kun to trin: 1.Sæt begge rammer sammen for at danne et X; og gør de diamantformede rammer på hver side overlappede. 2. Skub trestykke gennem de overlappede diamantformede rammer på begge sider for at holde rammerne

Middelalderlig Nytænkning Kulturcenter

Medieval Rethink

Middelalderlig Nytænkning Kulturcenter Middelalderlige Rethink var et svar til en privat kommission om at opføre et kulturcenter for en lille uopgivet landsby i Guangdong-provinsen, der daterer 900 år tilbage til Song-dynastiet. En bygning på 7 etager på 7000 kvm er centreret omkring en gammel klippeformation kendt som Ding Qi-stenen, et symbol på landsbyens oprindelse. Projektets designkoncept er baseret på at fremvise historien og kulturen i den gamle landsby, mens den gamle og den nye knyttes sammen. Kulturhuset står som en genfortolkning af en gammel landsby og en omdannelse til moderne arkitektur.