Design magasin
Design magasin
Smykkerøreringe

Eclipse Hoop Earrings

Smykkerøreringe Der er et fænomen, der konstant arresterer vores opførsel og stopper os døde i vores spor. Det astrologiske fænomen med en solformørkelse har fascineret mennesker fra de tidligste tidsrum af menneskeheden. Fra den pludselige mørke af himlen og blotting ud af solen har kastet en lang skygge af frygt, mistanke og forundring over fantasierne Den solformørkelses fantastiske natur efterlader et varigt indtryk på os alle. 18K hvidguld diamantformørkelse ring øreringe blev inspireret af 2012 solformørkelse. Designet forsøger at fange solens og månens mystiske natur og skønhed.

Organiske Møbler Og Skulptur

pattern of tree

Organiske Møbler Og Skulptur Et forslag til partition, der udnytter nåletræer ineffektivt; det vil sige den slanke del af bagagerumets øvre halvdel og den uregelmæssigt formede del af rødderne. Jeg var opmærksom på de organiske årringe. Partiets overlappende organiske mønstre skabte en behagelig rytme i et uorganisk rum. Med de produkter, der er født fra denne materialecyklus, bliver organisk rumlig retning en mulighed for forbrugeren. Desuden giver hvert produkts unikke karakter dem en meget mere højere værdi.

Legetøj

Movable wooden animals

Legetøj Dyretøjets mangfoldighed bevæger sig på forskellige måder, enkle, men sjove. De abstrakte dyreformer absorberer børn at forestille sig. Der er 5 dyr i gruppen: Gris, And, Giraffe, Snail og Dinosaur. Andes hoved bevæger sig fra højre til venstre, når du henter det fra skrivebordet, det ser ud til at sige "NEJ" til dig; Giraffens hoved kan bevæge sig op og ned; Grisens næse, snegle og dinosaurus hoveder bevæger sig indefra og udefra, når du vender deres haler. Alle bevægelser får folk til at smile og få børn til at lege på forskellige måder, som at trække, skubbe, dreje osv.

Universitet Cafe

Ground Cafe

Universitet Cafe Den nye "Ground" -café tjener ikke kun til at skabe social samhørighed mellem fakultetet og studerende på ingeniørskolen, men også til at tilskynde til interaktion mellem og blandt andre medlemmer af andre afdelinger på universitetet. I vores design beskæftigede vi os med det ikke-udsmykkede hældte betonvolumen fra et tidligere seminarrum ved at lægge en palet af valnødsplader, perforeret aluminium og kløft i sten over rumets vægge, gulv og loft.

Roly Poly, Bevægelig Trælegetøj

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Bevægelig Trælegetøj Hvordan har man en regnbue? Hvordan krammer jeg en sommervind? Jeg er altid berørt af nogle subtile ting og føler mig meget tilfreds og glad. Hvordan opbevares og hvordan man ejer? Nok er så godt som en fest. Jeg vil gerne forme de forskellige slags materialer på en enkel og morsom måde. Lad børn lege med dem for at genkende den fysiske verden, stimulere deres fantasi og hjælpe dem med at forstå deres omgivelser.

Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kaldet Conspiracy, blev grundlagt i 2010. Conspiracy sko kombinerer ubesværet teknologi og æstetik. Hæle og såler er lavet af materialer som letvægtsalluminium og titan, som støbes i skulpturelle former. Skoens silhuet fremhæves derefter af semi / ædelsten og andre overdådige udsmykninger. Højteknologi og banebrydende materialer danner en moderne skulptur med form af en sandal, men hvor berøringen og oplevelsen fra dygtige italienske håndværkere stadig er synlige.