Design magasin
Design magasin
Broche

The Sunshine

Broche Funktionen ved denne smykker er, at her bruges en stor stenkompleks form, der er indstillet til usynlig (luft) ramme. Visning af smykkedesign åbner kun sten, der skjuler montageteknologi. Selve stenen holdes af to, påtrængende armaturer og tynd plade bestrøbt med diamanter. Denne plade er grundlaget for alle brochetter med understøttende struktur. Det holder og den anden sten. Hele sammensætningen blev muliggjort efter den detaljerede hovedslibesten.

Ring

Pollen

Ring Hvert stykke er en fortolkning af et fragment af naturen. Naturen bliver et påskud for at give liv til juveler, lege med teksturer lys og skygger. Målet er at give en juvel med tolkede former, da naturen ville designe dem med dens følsomhed og sensualitet. Alle stykker er håndlavet færdige for at forbedre strukturen og kendetegn ved juvelen. Stilen er ren for at nå plantelivssubstansen. Resultatet giver et stykke både unikt og tidløst dybt forbundet med naturen.

Tilpasningsbare Smykker

Gravity

Tilpasningsbare Smykker Mens brugen af høje moderne teknologier, nye materialer eller ekstreme nye former i det 21. århundrede ofte er et must for at gøre nyskabelser, viser Gravity det modsatte. Gravity er en samling af tilpasningsbare smykker, der kun bruger gevindet, en meget gammel teknik og tyngdekraften, en uudtømmelig ressource. Samlingen er sammensat af et stort antal sølv- eller guldelementer med forskellige designs. Hver af dem kan forbindes med perler eller stenstrenge og vedhæng. Samlingen bliver så uendelig med forskellige juveler.

Dametøjskollektion

The Hostess

Dametøjskollektion Daria Zhiliaevas kandidatkollektion handler om femininitet og maskulinitet, styrke og skrøbelighed. Samlingens inspiration kommer fra et gammelt eventyr fra russisk litteratur. Kobbersbjergens værtinde er en magisk beskytter af minearbejdere fra en gammel russisk eventyr. I denne samling kan du se det smukke ægteskab med lige linjer, inspireret af minearbejdsuniformer og de yndefulde mængder af russisk nationaldragt. Holdmedlemmer: Daria Zhiliaeva (designer), Anastasiia Zhiliaeva (designerassistent), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Håndtaske, Aften Taske

Tango Pouch

Håndtaske, Aften Taske Tango-tasken er en enestående taske med et virkelig innovativt design. Det er et bærbart kunstværk, som bæres af armbåndet, og det giver dig mulighed for at have dine hænder fri. Indvendigt er der plads nok, og den sammenklappelige magnetlukningskonstruktion giver en uventet let og bred åbning. Posen er lavet med blødt voksbelagt læder i kalveskind for en utrolig behagelig berøring af håndtaget og puffede sideindsatser, med vilje kontrast til den mere konstruerede hoveddel lavet af såkaldt glaseret læder.

Frakke, Der Kan Konvertible,

Eco Furs

Frakke, Der Kan Konvertible, Frakken, der kan være 7-i-1, er inspireret af de travle karrieredamer, der vælger en unik, økologisk og funktionel daglig garderobe. I det er den gamle, men igen trendy, håndsyede skandinaviske Rya Rug-tekstil genfortolket på en moderne måde, hvilket resulterer i monterede uldtøj, der er som pelse med hensyn til deres ydeevne. Forskellen er i detaljer og dyre- og miljøvenlighed. I årenes løb er Eco Furs blevet testet i forskellige europæiske vinterklimaer, som har hjulpet med at udvikle kvaliteten af denne frakke og de andre nylige stykker til perfektion.