Design magasin
Design magasin
Restaurant

MouMou Club

Restaurant At være en Shabu Shabu, vedtager restaurantdesign træ, røde og hvide farver for at give en traditionel følelse. Brug af enkle konturlinjer forbeholder kundernes visuelle opmærksomhed på de viste fødevarer og diætmeddelelser. Da kvaliteten af fødevarer er et vigtigt anliggende, er restauranten layout med elementer i frisk mad på markedet. Byggematerialer som cementvægge og gulv bruges til at opbygge markedets baggrund af en stor tallerken med frisk mad. Denne opsætning simulerer reelle markedskøbaktiviteter, hvor kunderne kan se fødevarekvalitet, inden de træffer valg.

Kunst Butik

Kuriosity

Kunst Butik Kuriosity omfatter en online retailplatform, der er knyttet til denne første fysiske butik, der viser et udvalg af mode, design, håndlavede produkter og kunstværker. Mere end en typisk detailbutik er Kuriosity designet som en kurateret oplevelse af opdagelse, hvor produkter, der vises, suppleres med et ekstra lag med rige interaktive medier, der tjener til at tiltrække og engagere sig i kunden. Kuriositys ikoniske vindue med uendelig kasse skifter farve for at tiltrække, og når kunder går forbi, lyser skjulte produkter i kasser bag den tilsyneladende uendelige glasportal op for at invitere dem til at træde ind.

Bygning Med Blandet Brug

GAIA

Bygning Med Blandet Brug Gaia ligger i nærheden af en nyligt foreslået regeringsbygning, der indeholder et metrostop, et stort indkøbscenter og byens vigtigste bypark. Bygningen med blandet brug med sin skulpturelle bevægelse fungerer som en kreativ tiltrækker for indbyggerne på kontorer såvel som boligområderne. Dette kræver en ændret synergi mellem by og bygning. Den varierede programmering engagerer det lokale stof aktivt hele dagen og bliver en katalysator for det, der uundgåeligt snart bliver et hotspot.

Salgskontor

The Curtain

Salgskontor Designet af dette projekt har en unik tilgang til at bruge Metal Mesh som løsningen til praktisk og æstetisk formål. Det gennemskinnelige metalnet skaber et lag med gardin, der kan sløre grænsen mellem indendørs og udendørs rum - det grå rum. Dybden af rum skabt af det gennemskinnelige gardin skaber en rig niveau af rumlig kvalitet. Det polerede rustfrit stål Metal Mesh varierer under forskellige vejrforhold og forskellige perioder af en dag. Reflektionen og gennemsigtigheden af Meshet med det elegante landskab skaber et roligt ZEN-rum i kinesisk stil.

Bolighus

Boko and Deko

Bolighus Det er huset, der giver beboerne mulighed for at søge efter deres egne opholdssteder, der matcher deres følelser, snarere end at indstille opholdsstedet i almindelige huse, der er forudbestemt af møbler. Gulve med forskellige højder er installeret i lange tunnelformede rum i nord og syd og forbundet på flere måder, har realiseret et rigt indre rum. Som et resultat vil det generere forskellige atmosfæriske ændringer. Dette innovative design er værd at blive meget værdsat ved at respektere, at de overvejer komforten derhjemme, mens de præsenterer nye problemer for konventionelle levevis.

Bistro Restaurant

Gatto Bianco

Bistro Restaurant En legesindig blanding af retrohistorier i denne gade-bistro, der indeholder diverse møbler af ikoniske stilarter: vintage Windsor elsker sæder, danske retro lænestole, franske industristole og loft læder barstole. Bygningen består af lurvede chic murstenssøjler ved siden af billedvinduer, der giver rustikke vibber i solbelyste omgivelser og vedhæng under bølgepladsloftet understøtter atmosfærebelysning. Kattemetallkunst, der trækker på græsmarker og løber for at skjule sig under træet, tiltrækker opmærksomhed, der gentager farverigt træstruktur, levende og animeret.